Tily Niculae vorbeşte despre serialul "La bloc". "Nu am amintiri neapărat plăcute" - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Tily Niculae vorbeşte despre serialul „La bloc”. Au trecut ani de zile de când unul dintre cele mai urmărite seriale din România s-a încheiat. Actriţa Tily nu a uitat de acele vremuri, încă are amintiri, unele plăcute şi altele mai puţin plăcute. Muncea mult şi de-abia dacă vedea lumina zilei!

Tily Niculae, actriţa care a devenit cunoscută şi prin intermediul serialului „La Bloc”, a dezvăluit cât de mult a muncit chiar de la vârsta de 16 ani. Se trezea de dimineaţă, nu vedea lumina zilei aproape deloc, căci d-abia seara, după ora 23, se terminau filmările.

Despre serial nu are numai amintiri plăcute, i-a fost destul de greu, consideră că a fost ca „o armată”. Filmau de luni până duminică chiar şi pe frig, rareori luau pauză de masă.

„Nu pot să spun că am amintiri neapărat plăcute. Îmi aduc aminte că în multe perioade eram obosită, multe perioade de burnout. (…) Îmi aduc aminte efectiv de momente în care râdeam foarte mult de oboseală, până la lacrimi, toţi aşa şi nu mai reuşeam să ne dăm replicile la cadru. Îmi aduc aminte de cadrele în care îngheţam pe platou, îmi aduc aminte de momentele în care îmi era foame şi nu puteam să merg să mănânc pentru că erau foarte multe secvenţe pe care le aveam de filmat. (…) A fost o muncă… o armată de fapt, o disciplină, o treabă foarte serioasă acolo. (…) Ţinem legătura, petreceri şi de întânit nu prea. Mă raportez acum la mine şi la Mariana care avem copiii mai mari şi dinamica s-a schimbat oarecum şi în vieţile noastre. E destul de greu cu programul copiilor să te întâlneşti.”, a declarat exclusiv pentru VIVA! Tily.

 

Tily Niculae duce o viaţă modestă

Este actriţă, vedetă şi cel mai important, este mămică. Cu toate acestea, îşi face timp să participe la evenimente mondene acolo unde scoate la iveală o serie de secrete din viaţa sa. A avut o copilărie modestă, are o viaţă modestă şi nu aruncă cu banii pe orice. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton