Toată lumea o vrea însărcinată, numai el nu. Prințul Harry crede că e prea devreme ca el și Meghan Markle să devină părinți

 Stamen Diana
.

Prințul Harry trăiește o fericire pură alături de soția lui, Meghan Markle. Acesta nu își face prea mari probleme despre toate speculațiile apărute cum că Meghan este sau nu este însărcinată. De fapt, el chiar nu se grăbește să aibă un copil. 

Prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, este absolut îndrăgostit de Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, și totuși el simte că ar fi minunat să înceapă o familie alături de ea, el nu se îngrijorează despre când se va întâmpla. 'Primele luni de mariaj au fost mai bune decât și-ar fi imaginat Harry că va fi posibil. El se îndrăgostește mai mult pe zi ce trece de Meghan Markle.', a dezvăluit o sursă apropiată lor pentru hollywoodlife.com. 'El este incredibil de fericit. După toată nebunia cu nunta , ei sunt acum o familie care își trăiesc viața de zi cu zi și au intrat în ritmul de cuplu căsătorit. Ei sunt foarte fericiți că sunt împreună. Lui Harry i-ar plăcea să aibă copii împreună cu Meghan Markle, dar nu se grăbește. Acum se bucură să o aibă pe Meghan doar pentru el. Într-o lume ideală, Meghan Markle ar trebui să rămână însărcinată anul viitor, dar Harry nu simte presiune pentru a forma o familie și totul se va întâmpla la momentul potrivit.'

Viitoarea sarcină a lui Meghan Markle a fost în toate ziarele. Prințul Harry nu îi lasă pe cei care scriu despre sarcina soției sale să facă presiuni asupra lui ca să devină tată. Cei doi au dat de înțeles că și-ar dori să devină părinți, însă având în vedere că sunt căsătoriți de aproape patru luni, ei ar dori să mai aștepte puțin.

Citește și: De ce copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle vor avea alt nume de familie decât părinții lor!

În ciuda speculațiilor despre copil, Meghan și Harry au captat atenția prin preocupările pe care le au în ultima perioadă. Cei doi sunt foarte ocupați cu aparițiile în public, după ce au spus marele 'DA'. Cuplul roial a participat la nunți și evenimente caritabile. Meghan Markle și Prințul Harry știu cum să se bucure de timpul pe care îl petrec împreună și vor continua să aibă un viitor fericit împreună.

Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton