Triunghi amoros?! Selena Gomez, prinsă între prima iubire, Justin Bieber, şi actuala dragoste, The Weeknd

 Pirvu Cristina
.

Selena Gomez şi Justin Bieber au fost surprinşi împreună, în casa cântăreţei. Cei doi au petrecut ore bune unul în compania altuia!

Zilele trecute, paparazzi l-au fotografiat pe Justin Biebier care ajunge la reşedinţa fostei sale iubite. Selena Gomez merge şi ea la locaţie, îşi parchează maşina în apropiere, la câteva minute după ce venirea artistului, notează Daily Mail. Imediat au apărut suspiciunile cum că artista l-ar fi părăsit pe The Weeknd pentru fosta ei iubire, Justin Bieber.

Cei doi au stat la discuţii, până târziu în noapte, alături de câţiva prieteni. Deşi toată lumea se aştepta ca Selena şi Justin să se împace, într-un final, se pare că întâlnirea de la miezul nopţii nu a avut nicio finalitate, poate doar un scop profesional.

Foştii iubiţi aşadar nu erau singuri, ci însoţiţi de câţiva prieteni, printre care se numără şi actualul iubit al artistei de 25 de ani, rapper-ul The Weeknd.

În ultimele luni, Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi din cauza complicațiilor bolii Lupus de care artista suferea.

 

https://www.youtube.com/watch?v=bSEjKI4Yntk

Foto: Hepta, Captura Youtube

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton