Gabriela Cristea îi rupe turta fiicei sale. Prezentatoarea TV renunţă la tradiţii

 Pirvu Cristina
.

Turta fiicei Gabrielei Cristea. Pe 23 septembrie, vedeta a decis că este momentul ca fiica sa să aleagă de pe tăviţă câteva obiecte pentru a vedea ce carieră ar putea urma pe viitor. Evenimentul va fi unul retrâns, iar camerele de filmat sunt total interzise. 

Împreună cu Tavi Clonda, vedeta a decis să vrea să renunţe la câteva tradiţii şi nu o să îi pună pe tăviţă Victoriei obiecte obişnuite, ci ceva mai modern, care să relaţioneze cu meseriile pe care le au ei.

Vor să se adapteze la viaţa de acum, ştie că Victoria va fi încântată.

„Duminică îi rupem turta şi stăteam de vorbă cu Tavi ce să îi punem pe tăviţă. Ne gândeam să nu îi punem lucruri tradiţionale cum se puneau pe vremuri, foarfecă, pieptăn, şi ne tot gândeam ce am vrea să îi punem. Să ne adaptăm puţin şi la viaţa noastră, de acum. Totuși, o să-i pun ruj și parfum, că vreau să fie cochetă. Dar, în loc de pieptăn și foarfecă, vom alege microfon și telefon mobil. Și multe bijuterii din aur. Nu am definitivat lista, ne mai gândim”, ne-a spus în EXCLUSIVITATE prezentatoarea TV.

Mai mult decât atât, Gabriela Cristea vrea să aibă o familie modernă, de aceasta vrea să ţină pasul cu noile vremuri.

„Probabil că o să îi insuflăm spiritul acesta inovativ şi nou, şi spre modern. Încercăm să ţinem pasul.” 

La eveniment vor participa apropiaţii, presa va fi absentă, Gabriela Cristea vrea ca turta să nu fie filmată. Ea şi Tavi sunt persoane publice, însă prietenii lor nu, păstrează intimitatea momentului.

„Evenimentul nu o să fie chiar în familie. Va fi unul mediu, să zicem. Vor fi vreo 40 de invitaţi adulţi şi 20 de copii, dar o să fie un eveniment privat, în sensul că va fi la noi în curte. Şi vreau să fie pentru noi. Nu o să filmăm evenimentul, dar o să facem poze.”, a mai adăugat Gabriela Cristea.

Gabi Cristea și Tavi Clonda și-au construit o vilă imensă în Otopeni

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au muncit pe brânci pentru confortul familiei lor, iar somptuoasa vilă pe care și-au construit-o în Otopeni nu este gata nici acum. Investiția a fost una colosală, ce se ridică la câteva sute de mii de euro, iar locuința a fost construită pe conceptul unei case inteligente, pentru a reduce cheltuielile ulterioare. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton