Valentina Pelinel a avut două rochii de mireasă. Vedeta a avut opt domnișoare de onoare

 Stamen Diana
.

Valentina Pelinel a avut două rochii de mireasă. În cea mai fericită zi din viața ei, proaspăta doamnă Borcea a fost cu zâmbetul pe buze și s-a bucurat din plin de tot ceea ce se întâmplă acum în viața ei. Este însărcinată cu gemene, s-a căsătorit cu Cristi Borcea și formează o familie împreună, Valentina Pelinel nici nu și-ar putea dori mai mult.

Pe data de 30 septembrie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au unit destinele pentru totdeauna într-un cadru de poveste. Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul', din Budapesta și a fost oficiată de părintele David Pop, în limba română. Petrecerea a avut loc în Budapesta, la un restaurant fabulos pentru care Cristi Borcea a plătit 15.000 de euro.

Prima rochie a Valentinei Pelinel a fost una tip prințesă și cu un croi foarte simplu. Rochia fostului fotomodel a fost insipirată de cea a lui Meghan Markle, fiind din materiale asemănătoare și foarte simple. Machiajul a fost unul finuț care i-a pus trăsăturile în evidență. Pentru coafură, Valentina Pelinel a optat pentru bucle lejere. Nici de această dată, mireasa nu a renunțat la rujul roșu și la cerceii de la Iulia Albu, așa cum a fost și la cununia civilă.

În biserică, micuțul Milan a stat între părinții lui. Băiețelul este foarte fericit alături de Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Pe seară, Valentina Pelinel și-a schimbat rochia și a îmbrăcat una cu volane, scurtă în față și lungă în spate. Valentina Pelinel a radiat de fericire. Cristi Borcea a purtat un costum negru cu o cămașă albă, iar papionul negru nu a lipsit.

La rochia de mireasă pe care a purtat-o seara, Valentina Pelinel a purtat aceleași sandale pe care le-a purtat și la cununia civilă de pe data de 12 septembrie. Încălțămintea este Jimmy Choo și costă aproximativ 500 de euro. Valentina Pelinel a avut opt domnișoare de onoare, iar toate au fost îmbrăcate în roșu, culoarea preferată a fostului fotomodel.

Invitații au fost cazați la un hotel de cinci stele din Ungaria, iar fostul acționar de la Dinamo a fost cel care a plătit totul. Meniul de la petrecere a costat 200 de euro, iar la restaurantul la care cei doi fac nunta a mâncat și Regina Elisabeta a Marii Britanii. La restaurantul Gundel au făcut nunta și nașii celor doi, Marius Vizer și Irina Nicolae.

Valentina Pelinel si Cristi BorceaValentina Pelinel si Cristi Borcea

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Citește și: Totul despre nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea. Ce rochie de mireasă va îmbrăca și cât costă meniul

Citește și: Rochia de mireasă a Valentinei Pelinel, inspirată de Meghan Markle

FOTO: Facebook, Libertatea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton