Valentina Pelinel și-a dorit mereu gemeni, dar era imposibil pe cale naturală. Ce ne-a declarat fostul fotomodel

 Alina Dan
.

Principala știre în showbiz-ul românesc este azi, fără nicio îndoială, sarcina Valentinei Pelinel. Fostul fotomodel va avea gemeni, veste cu atât mai frumoasă pentru ea și Cristi Borcea, cu cât, în urmă cu opt ani, Valentina ne spunea că, în cazul ei, o sarcină gemelară pe cale naturală este imposibilă.

Pe atunci, Valentina avea o relație cu Cristian Boureanu, locuia la New York și nu avea copil, dar își dorea foarte mult. Iată ce ne-a răspuns la întrebarea: 'Înțeleg că te pregătești pentru o sarcina și că ai vrea să ai gemeni, nu?'
'Da, dar pentru asta trebuie să fac niște tratamente, ori eu nu fac, vreau să-mi iasă pe cale naturală. Și e posibil, pentru că în familia mea au fost gemeni, sora mea mai mică cu 7 ani decât mine este dintr-o astfel de sarcina, din care numai ea a supraviețuit. Așa că nu ar fi imposibil, dar oricum va fi cum va vrea Dumnezeu. Dacă mă voi hotărî să fac ceva pentru a avea gemeni, va fi mai încolo, pentru că deocamdată îmi doresc să fiu într-o formă fizică excepțională. Am înțeles că, dacă ești într-o astfel de formă, după ce naști îți va fi mult mai ușor să dai jos kilogramele în plus. Mă obsedează chestia asta cu ingrasatul, pentru că am mai trecut o dată prin ea și nu mai vreau.', ne-a spus atunci Valentina.

Dorința i s-a împli nit zece ani mai târziu și nu este clar dacă în urma unor tratamente de fertilizare sau neașteptat, pe cale naturală. Acum Valentina Pelinel trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Borcea, cu care, de altfel, se zvonește că s-ar fi căsătorit azi. Cei doi mai au un băiețel, Milan, și urmează să devină părinți de gemeni. Mai mult, se cunoaște si sexul viitoruilor copii: fetițe. Ținând cont că, de regulă, sexul viitorului bebeluș  poate fi determinat cu mai mare precizie abia după primele luni de sarcină, cel mai probabil, copiii au fost concepuți în perioada în care Cristi Borcea se afla încă în penitenciar.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton