Valentina Pelinel, mamă full-time. Milan este plin de energie: ”E bebeluș poznaș”

 Stamen Diana
.

Valentina Pelinel acordă tot timpul pe care îl are micuțului Milan. Vedeta este mândră din cale-afară de băiețelul ei și al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel este mamă full-time, iar aceasta a recunoscut că micuțul mai are și momente în care face pozne.

Vedeta vorbește cu mult drag despre copilul care i-a umplut viața de bucurie. Milan este un copil bun și sensibil, care a învățat să-și împartă jucăriile și cu alți copii. Valentina Milan vrea să-i pună fiului ei lumea la picioare și încearcă să aibă grijă ca acestuia să nu-i lipsească nimic.

De la doar trei luni, micuțul Milan a mers la înot, unde se distrează de minune. Chiar dacă uneori Milan mai face câte o boacănă, Valentina Pelinel nu țipă niciodată la el și nu permite nimănui să facă acest lucru. Vedeta se ocupă foarte atent de creșterea și educația băiețelului.

'E bun, e lipicios. Are și el momentele lui, poznele lui, că doar e bebeluș poznaș. E copil bun, pentru un băiat este extraordinar. Îi place mult apa. Merge la înot de mic. Încerc să nu zic de prea multe ori nu și încerc să schimb tonul. Niciodată nu țip. Nu aș fi de acord să țipe cineva la el. Mi se pare că această chestie creează traume în timp. L-am dus de la trei luni la înot. O să fie sportiv, activ. El e foarte sociabil. Se amestecă cu toți și e foarte bun cu alți copii. E sensibilos. Se integrează repede. Lui Milan, ca orice părinte, vreau să-i ofer lumea, să i-o pun la picioare dacă s-ar putea. Milan are alte posibilități astăzi. Să poți să-ți petreci timp cu el e un lux. A zis prima dată mama, apoi tata. E foarte voios și vorbește mult. Seamănă cu părinții lui. Mi-am dorit tare să aibă ochii albaștri.', a declarat Valentina Pelinel.

Citește și: Valentina Pelinel a vorbit despre al doilea copil: „Da, de ce nu!'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton