Vedete bine îmbrăcate: ce ținute au purtat Andreea Berecleanu și Andreea Esca la un eveniment black&white

.
vedete bine îmbrăcatevedete bine îmbrăcate

Oricât ar părea de simplu, să echilibrezi perfect un look black&white este o provocare. Andreea Berecleanu, Andreea Esca, Christina ICH și multe alte vedete au abordat acest dress code dificil la un eveniment de modă. Verdictul nostru: vedete bine îmbrăcate!

Vedete bine îmbrăcate la un eveniment monden! Andreea Berecleanu, Andreea Esca și alte numeroase vedete au etalat cela mai cool ținute black&white, așa cum cerea dress code-ul, la aniversarea a 8 ani de Molecule F, platforma fashion ce susține creațiile designerilor români.

Ceea ce vedetele prezente la petrecerea derulată sub conceptul 'Fighting the Revolution', de la Qreator by IQOS, au și făcut, alegând să poarte ținute realizate de designeri din România. Astfel, Andreea Berecleanu a ales o rochie creată de bunul său prieten, Adrian Oianu, Giulia a optat pentru un outfit Cathias Edeline, iar Alexandra Ungureanu a purtat o rochie Venera Arapu.

Camelia Șucu, prezență rară la mondenități

Una dintre cele mai elegante prezențe ale serii a fost Camelia Șucu. Prezentă cândva la cele mai importante evenimente mondene, în ultimii ani aceasta a devenit din ce în ce mai discretă. După cum ne-a mărturisit într-un interviu la finalul anului trecut, acum preferă să își dedice timpul liber celor trei nepoți ai săi.

Foto: PR

Citește și:

Prințul Louis va fi botezat pe 9 iulie. De ce este o zi de două ori specială pentru Elisabeta a II-a

Surprize, surprize! Cum arată Andreea Marin în costum de baie la 43 de ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton