Vedetele au ales ținute extrem de hot pentru Halloween. Iată cum s-a costumat Antonia și cât de sexy a fost!

 Popescu Alexandra
.

Halloween-ul este un prilej bun pentru oricine să se costumeze în cele mai înfricoșătoare personaje, așa că și vedetele s-au transformat cu această ocazie. Însă anul acesta a fost unul extrem de hot pentru că celebritățile de peste ocean, dar și din România au ales ținute extrem de sexy pentru petrecerile de Halloween.

Dacă Amal Clooney și Paris Hilton au atras toate privirile peste ocean cu costumațiile lor, ei bine, Adelina Pestrițu și Antonia și-au înnebunit fanii cu ținutele lor foarte sexy. Adelina s-a costumat în stilul Gatsby și a arătat extrem de hot într-o rochie neagră, scurtă, cu franjuri, mărgele albe la gât și tocuri cui în picioare. Antonia însă a ales să se transforme în Cleopatra și a purtat o ținută formată dintr-o rochie foarte decoltată, decupată în părți, lungă și spartă pe picior, iar pe cap a avut o coroană de regină din acea perioadă.

Vezi în galeria foto de mai sus cum s-au costumat vedetele de Halloween!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram, Northfoto

Paris HiltonParis Hilton

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton