Victor Slav - noul Gianluca Vacchi de România. Prezentatorul l-a imitat pe celebrul italian, iar rezultatul este unul de pomină! VIDEO

 Popescu Alexandra
.

Gianluca Vacchi? Uitați de el! România are un Gianluca mai celebru după care multe fete sunt înnebunite deja: Victor Slav. Cum e posibil? Ei bine, Victor vrea să îl detroneze pe faimosul italian, așa că a început să se filmeze în timp ce dansează, iar clipul a fost postat pe Facebook, așa cum Vacchi face cu ale sale pe Instagram.

Și dacă italianul se filma alături de fost sa iubită, Georgia, Victor nu a ales-o drept parteneră pe Bianca, așa cum mulți dintre voi sigur și-ar fi dorit, ci un prieten la fel de arătos ca el și care se mișcă la fel de bine pe ritmurile muzicii.

Aflat la piscină împreună cu câțiva prieteni, Victor a avut ideea năstrușnică de a se filma în timp cel îl imită pe Gianluca Vacchi, iar totul a ieșit de minune. Prezentatorul tv dansează în stilul lui Gianluca, se unduiește și este la fel de serios atunci când trece la acțiune.

Citește și: Irina Shayk – pictorial nud la doar 4 luni după ce a născut

„Wow… turbo power', a scris Victor în dreptul clipului, spre amuzamentul fanilor care au înroșit butonul de like. Peste 150 de mii de vizualizări a strâns video-ul cu Gianluca Vacchi de România și sperăm să nu fie ultimul dans al său. Aștepăm cu interes și alte coregrafii!

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton