Victoria și David Beckham așteaptă bebelușul cu numărul 5: ”Se simt binecuvântați”

 Stamen Diana
.

Victoria Beckham ar fi însărcinată cu cel de-al cincilea copil, spun surse apropiate lor. Conform zvonurilor apărute, David Beckham și soția sa sunt în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume noul membru al familiei. Vedeta internațională ar trebuit să nască în luna Martie.

'Recent, aceștia și-au adunat acasă prietenii apropiați și au ținut un toast', a declarat o sursă apropiată lor în ultimul număr al revistei OK!. Se pare că toată lumea ar fi primit șampanie, însă mai puțin Victoria Beckham. 'Atunci, David, cu lacrimi în ochi, a făcut anunțul că așteaptă bebelușul cu numărul cinci'.

'Ei sunt complet plini de fericiri. Cei doi se simt binecuvântați', a mai spus aceeași sursă. În cercurile restrânse de prieteni se aude că Victoria Beckham ar fi însărcinată cu fetiță.

Acest bebeluș nici că ar fi putut veni într-o perioadă mai bună, pentru că se zvonea la un moment dat că Victoria și David Beckham sunt pe cale să se despartă. 'De câte ori au probleme, familia lor se mărește. E o metodă încercată și care funcționează în cazul lor de mulți ani', a mai spus sursa mai sus menționată.

Cei patru copii ai Victoriei și ai lui David Beckham, Brooklyn (19 ani), Romeo (16 ani), Cruz (13 ani) și Harper (7 ani) sunt încântați de venirea pe lume a unui nou membru al familiei.

Acum că bebelușul cu numărul cinci este pe drum, prietenii cuplului se gândesc la ce nume îi vor alege micuței. 'Toată lumea crede că dacă ei vor avea o fetiță, ei îi vor pune numele Caroline, care este cel de-al doilea prenume al Victoriei', a mai spus aceeași sursă.

Citește și: Victoria Beckham a vorbit, în sfârșit, despre despărțirea de David!

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton