Viitoarea soţie a lui Vladimir Drăghia a împlinit 27 de ani. Mesajul emoţionant transmis de Alice

Viitoarea soţie a lui Vladimir Drăghia a împlinit 27 de ani. Vladimir Drăghia și-a sărbătorit ieri fetița, pe Alaia Zora, care a împlinit un an. Nici astăzi nu scapă de petrecere, fiind ziua logodnicei lui, Alice Cavaleru. Cei doi nu își mai încap în piele de fericire în această perioadă, devenind cuplul preferat al fanilor. Uite mesajul emoționant pe care l-a scris Alice pe Instagram!

Alice: 'Azi e ziua mea, fac 27 de ani și cel mai frumos cadou l-am primit deja. Se pare că Zora a moștenit de la taică’su talentul de a face cadouri cu adevărat speciale, iar cu venirea ei pe lume cu o zi înainte de ziua mea, m-a aranjat pentru restul vieții mele. Ea este totul. Restul e extra.
Las aici fotografia asta superbă pentru că@vladimir.draghia se face vinovat pentru tot ce-i mai frumos în viața mea, iar pentru asta sper să știu să-i mulțumesc fără cuvinte'.

În urmă cu un an Alice a primit cel mai frumos dar de ziua ei de naștere. Cu toate că nu se aștepta să nască, micuța Zora a decis să îi facă mamei ei o surpriză și să fie alături de ea. Vezi ce mesaj a postat partenera lui Vladimir anul trecut!

Alice: 'A vrut ea să fie aici de ziua mea!  Mulțumesc!'

Fericiții părinți urmează să se căsătorească în curând și au oferit detalii în exclusivitate într-un interviu pentru revista VIVA!

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au sărbătorit-o pe fetiţa lor

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează un cuplu din 2016, urmând să se căsătorească, așa cum ne-a mărturisit chiar actorul într-un amplu interviu publicat în numărul de iulie al revistei VIVA! Împreună au o fetiță, Alaia Zora care a împlinit astăzi un an și care este cea mai mare minune din viața lor.

Foto: VIVA!, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton