Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit. Imagini fabuloase de la nunta pe plajă

 Stamen Diana
.

Momentul mult așteptat pentru Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-a întâmplat. Cei doi și-au unit destinele pe plajă, la malul Mării Negre. Alături de cei doi au fost și foștii colegi ai lui Vladimir Drăghia de la 'Exatlon', emisiunea concurs din care acesta a ieșit câștigător.

Nunta celor doi a fost exact așa cum și-au dorit-o. Fără sarmale și ținute pompoase. Vladimir Drăghia a purtat o pereche de jeans și o cămașă albă, iar în picioare a avut încălțăminte sport. Alice Cavaleru a fost precum o zână din povești, cu o rochie albă diafană și o coroniță din floarea miresei pe cap.

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi.', a declarat EXCLUSIV pentru VIVA! Vladimir Drăghia, înainte de a se căsători.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia sunt împreună de patru ani, iar imediat după ce s-a întors din Republica Dominicană, Vladimir a cerut-o în căsătorie pe Alice.

Spre surprinderea tuturor, Vladimir Drăghia a apărut cu ochiul vânăt și sângerând la propria nuntă. Se pare că câștigătorul primul sezon „Exatlon' a suferit o intervenție chirurgicală la ochi, iar semnele nu au dispărut atât de rapid precum medicul îi spusese. „Înteleg perfect ca atunci când eşti persoană publică te expui oamenilor cu bune şi rele, însă aş vrea să subliniez că ştirile care au început să apară în presă sunt pură ficţiune şi nu au absolut nicio legătura cu realitatea. Mi-am facut o intervenţie chirurgicală la ambii ochi în urmă cu 10 zile şi chiar dacă medicul m-a asigurat că se va vindeca în 3 zile – 5 zile, organismul meu, probabil şi pe fondul oboselii, lucrează mai greu. Nu am dorit să declar nimic înainte pentru că nu mi s-a părut că are vreo relevanţă pentru cineva această siuaţie, dar nici nu pot încuraja speculaţiile apărute după nunta noastră. Exista un singur adevăr: faptul că peste ani vom râde cu lacrimi uitându-ne pe pozele de la nuntă şi povestindu-i Zorei despre asta, a declarat Vladimir Draghia.

Cei doi își vor petrece luna de miere în Maroc, iar Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia vor pleca împreună cu fiica lor, Zora.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătoritVladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton