2 modalități să porți rujul roșu

.

Rujul roșu se traduce prin seducție absolută. Fie că preferi nuanțele corai, burgudy sau roșu pur, aprins, este obligatoriu să ai cel puțin un ruj roșu. Iată cum îl poți aplica pentru două efecte diferite.

[gallery ids="2430616,2430617,2430618,2430619,2430620"]

Probabil că atunci când te gândești la ruj roșu ai în minte acele buze perfect definite, fără cusur, pe care te chinui ceva vreme să le obții.

Pentru că la rujul roșu se văd imediat imperfecțiunile, o dungă de creion trasată greșit sau rujul care s-a estompat, după ce l-ai lăsat pe pahar sau cana de cafea.

Citește și:

Get the look Paris Jackson – buze metalice

Get the look Hailey Baldwin – machiaj cu influențe retro

De aceea recomandarea numărul 1 este ca atunci când ai un ruj cremos sau mat, dar care nu e rezistent la transfer, să bei folosind paie.

Apoi esențială este conturarea buzelor. Folosește un creion long lasting pe care îl aplici nu doar pe linia de contur a buzelor ci și în interior, colorând practic buzele cu creionul, și apoi vii cu rujul.

Dar mai există o variantă care nu necesită atâta grijă și perfecționism. Pur și simplu te dai cu ruj, apoi săruți șervețelul până estompezi culoarea și rămâne un efect de lip stain.

Sau aplici rujul folosindu-te de buricele degetelor, nu direct cu batonul ori aplicatorul special. Are un finish ușor messy, care e super șic, mai ales dacă ai buzele cărnoase.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton