2 trăsături ale feței care se subțiază o dată cu vârsta. Poți corecta asta prin machiaj

.

Trecerea timpului are un impact serios și asupra tenului. Pielea îmbătrânește și aceste 2 trăsături ale feței care se subțiază o dată cu vârsta. Din fericire, pentru corecție, ne ajută machiajul!

[gallery ids="2437452,2437455,2437460,2437451,2437450"]

Știai că sprâncenele prea subțiri te îmbătrânesc? Asta se întâmplă pentru că te pensezi în exces sau, pur și simplu, timpul își spune cuvântul.

Da, pe măsură ce înaintăm în vârstă, sprâncenele se subțiază în mod natural, iar nuanța lor devine din ce în ce mai deschisă.

Citește și:

Piele uscată, crăpată sau care se cojește? Cum trebuie să te machiezi

3 greșeli de machiaj care te fac să arăți mai bătrână

Sprâncenele pline ne ajută să arătăm mai bine, mai tinere, și pentru asta nu e nevoie să apelezi la tatuarea lor permanentă, care de fapt e mai mult semi-permanentă, fiind nevoie de retuș o dată la 3 ani.

Varianta clasică de creion și fard este foarte eficientă, costă mai puțin, nu e invazivă și are un aspect mult mai plăcut.

Buzele sunt a doua trăsătură a feței care se schimbă o dată cu vârsta, se subțiază, își pierd din volum. Recomandarea noastră este să renunți la rujurile foarte închise la culoare și să le preferi pe cele în nuanțe deschise, pastelate sau chiar intense, strălucitoare.

Ca mic truc adiacent, adaugă mereu gloss în centrul buzelor, le oferă un plus de volum și strălucire. Dar dacă ieși în oraș nu uita să bei cu paiul, așa nu strici efectul optic obținut prin machiaj.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton