3 legume banale care îți fac tenul mai strălucitor

Știm că legumele sunt bogate în nutrienți benefici pentru organism, și, de multe ori, sunt integrate în măști care fac minuni pentru piele. Iată trei legume care îți fac tenul mai strălucitor. Sigur le ai în bucătărie.

De data aceasta nu îți prezentăm o rețetă complexă de mască, tot ce trebuie să faci este să speli bine legumele, să le tai rondele, și să le ții pe față 15-20 de minute.

Apoi clătești tenul cu apă călduță și aplici crema ta de față preferată.

Citește și:

Mască cu avocado pentru tenul uscat

Ai porii dilatați? Încearcă masca naturală cu iaurt și argilă!

Roșia este bogată în licopen ceea ce conferă pielii un plus de luminozitate, o tonifică și chiar are efect de lifting. Roșia calmează pielea arsă de soare și reduce colorația puternică.

Dacă ai tenul gras, e bine de știut că roșia reduce dimensiunea porilor, ajută la reglarea secreției de sebum și curăță tenul. Proprietăți utile și dacă ai un ten acneic.

Coșurile ți-au lăsat cicatrici? Un tratament de minim 3 luni cu rondele de roșii sau roșie pasată și aplicată direct pe piele va reduce aspectul cicatricilor, care nu vor mai fi atât de evidente.

Castravetele conține vitaminele K, B5, A și C care ajută pielea să arate mai proaspătă, acel efect de piele de bebeluș, îmbujorată după care tânjim toate.

Feliile de castravete așezate pe ochi nu sunt un mit sau o scenă simpatică din filmele pentru femei. Sucul de castravete chiar ajută la diminuarea cearcănelor!

Ce efecte mai are castravetele? Hidratează pielea, o protejează, o regenerează, previne apariția coșurilor și albește tenul.

Morcovul dat pe răzătoarea mică sau mărunțit în blender până se face o pastă, amestecat cu puțină apă, ajută pielea să se repare mai repede dacă ai iritații, coșuri, și uniformizează aspectul tenului care devine mult mai fresh.

Morcovul este grozav în lupta antiîmbătrânire, iar dacă amesteci morcovul pasat cu apă creezi un ser foarte hidratant pentru păr.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton