5 trucuri pentru buze mai mari cu ajutorul machiajului

 Calin Maria Bianca
.

5 trucuri pentru buze mai mari cu ajutorul machiajului. Orice femeie își dorește să aibă buze mai mari și să asă în evidență atunci când se machiază. Ei bine însă, nu multe au norcul de a se naște cu ele voluminoase, astfel că se iubesc așa cum sunt, fără a-și dori să meagă în cabinetul medicilor esteticieni pentru a face această transformare. Totuși, noi vă dezvăluim că există mai multe secrete în aria machiajului, prin care își poți face și tu buzele mai mari cu doar câteva produse cosmetice. Iată trucurile pe care make-up artiștii nu vor să le descoperi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Te-ai întrebat mereu care este trucul make-up artiștilor și cum reușesc să facă de fiecare dată din ochi mici, ochi mai mari și de asemenea din buze fără volum, unele de parcă au acid hialuronic? Acum este momentul să vezi cum poți să faci și tu aceste trucuri chiar la tine acasă, zi de zi, cu doar câteva produse de machiaj din trusa ta. Nu, nu este deloc complicat, ci mai simplu decât te așteptai.

Citește și: Greșeli pe care le fac femeile când vor să slăbească

Citește și: Cum să îți faci ochii să pară mai mari cu ajutorul machiajului

Citește și: De ce a plecat Irisha de la Neatza cu Răzvan și Dani: „Am fost nevoită să renunț la ceva…”. Flavia Mihășan a înlocuit-o

Citește și: Cine este Mario Fresh. Formează un cuplu cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca

5 trucuri pentru buze mai mari cu ajutorul machiajului

Domeniul makeup-ului a evoluat foarte mult în ultimii ani, astfel că acum femeile se pot bucura de o mulțime de produse cosmetice, unul mai diferit și special ca celălalt. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului au fost inventat și descoperite și numeroase trucuri prin care femeile se pot transforma radical. Azi vă prezentăm 5 trucuri prin care îți poți face buzele mai mari cu ajutorul machiajului!

  1. Creionul de buze – cu ajutorul unui creion de buze și al unui ruj în aceeași nuanță ca acesta, puteți să vă oferiți un volum neașteptat buzelor. Pe lângă faptul că vă puteți schimba forma, cu o depășire de câțiva mm, oferiți și un asect mult mai plin și voluminos. Atenție însă, creionul și rujul să fie în aceeași nuanță, pentru ca conturul să nu iasă foarte mult în evidență și să atragă privirile.
  2. Gloss-ul – un alt truc extrem de folosit atunci când vine vorba de volumizarea buzelor cu ajutorul produselor comsetice este aplicarea de gloss peste ruj. Atenție nu pe toată suprafața buzelor, ci doar în centru, atât pe buze superioară, cât și pe cea inferioară. În acest fel lumina se reflectă în gloss și oferă senzația de oglindă și totododată buze voluminoase.
  3. Rujuri în culori deschise – dacă nu îți este la îndemână să te folosești de un contur al buzelor, cumpără rujuri în nuanțe deschise. La fel ca în cazul hainelor, și rujurile deschise au nuanța de a mări buzele, pe când cele închise le micșorează semnificativ.
  4. Iluminator pe arcul lui cupidon – nu toate femeile au arcul lui cupidon sau, pe înțelesul tuturor, acel V de deasupra buzei superioare, însă cele care se bucură de acest detaliu, pot profita de prezența lui. Puțin iluminator în această zonă a feței oferă imediat un volum mai mare asupra buzelor.
  5. Textura rujului – dacă ai buzele mici, însă le vrei mai mari, trebuie să renunți la rujurile matte, care au tendința de a reduce semnificativ volumul și de a le subția. Pentru un plus de volum, tinde spre rujuri lucioase și gloss-uri, fiindcă nu o să ai de pierdut. Ba mai mult poți să apelezi inclusiv la Plumper Gloss!

Acum, după ce ai aflat toate aceste trucuri, nu mai ai de ce să te plângi că ai buzele mici. Sunt o mulțime de trucuri prin care poți să îți faci buzele mai mari cu ajutorul machiajului, iar noi ți le-am prezentat pe cele mai des întâlnite și totodată cele mai simple.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton