Andeea Bălan are acelaşi make-up artist ca şi Lady Gaga

 Florentina Liutic
.

Pentru cele mai recente producţii lansate, Lady Gaga şi Andreea Bălan au apelat la acealaşi make-up artist.

 

andreeabalan-ladygaga1

 

Andreea se află acum în topuri cu piesa Uite-mă', în colaborare cu Cortes, o melodie regizată de Edward Aninaru.

 

De machiajul Andreei s-a ocupat Satya Linak, o tanara foarte talentata cu care artista a lucrat foarte bine si s-au imprietenit pe loc, amandoua fiind perfectioniste in ceea ce priveste jobul lor.

 

andreea-satya1

 

Recomandată de regizorul Edward Aninaru, Satya machiat-o pe Lady Gaga si pe restul modelelor din noul videoclip special filmat pentru campania TOM FORD de vara viitoare, un fashion show foarte cool, dinamic si excentric in stilul elegant trasat deja de cunoscutul brand-designer.

 

„Sunt onorata ca am lucrat cu Satya Linak la videoclipul UITA-MA, e o persoana extraordinara ce emana energie pozitiva si vrea mereu sa depaseasca limite si bariere in jobul ei. Si o felicit cu drag ca a lucrat cu Lady Gaga pentru noua campanie Tom Ford, sunt mandra de ea si abia astept sa mai lucram impreuna cand revin in Los Angeles”, a scris Andreea pe pagina sa de Facebook.

 

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton