TOP 25 de produse de îngrijire și machiaj de care ai nevoie în toamna aceasta. Nu trebuie să-ți lipsească din rutina zilnică în anotimpul rece

 Dumba Gabriela
.

VIVA! beauty news: 25 de produse de îngrijire pentru piele și păr, dar și câteva recomandări de machiaj de care ai nevoie în toamna aceasta! Nu uita, rutina de skincare se schimbă odată cu anotimpul pentru că pielea are acum nevoie de mai multă hidratare și este perioada în care putem introduce în ritualul de îngrijire unele produse care nu sunt recomandate vara.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Dacă pe timpul verii eviți să folosești scruburi și produse exfoliante de teamă să nu rămâi fără bronz, sezonul rece este perfect pentru asta! Totodată, hidratează bine nu doar tenul, ci si pielea corpului și, mai ales, pe cea a mâinilor pentru că aceasta este direct expusă umidității și temperaturilor scăzute. Iată, așadar, 25 de recomandări de beauty pentru toamna 2024!

1.Tratamentul Clinical Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment de la Paula’s Choice combină doi retinoizi puternici, Retinaldehidă și Adapinoid, care împreună cu extractul de rodie și cu tehnologia de eliberare treptată care minimizează potențialul iritației, oferă, pe cât posibil, cele mai apropiate efecte de acidul retinoic farmaceutic (cunoscut și ca tretinoină). Rezultatul este un ten mai neted, mai luminos, cu aspect mai tânăr și cu mai puține imperfecțiuni.

2. Exfoliantul de corp Dove Bath Therapy Glow cu parfum de portocale roșii și rubarbă, conține exfolianți blânzi ce elimină pielea ternă și uscată, lăsând-o radiantă, luminoasă, sănătoasă și curată. Particulele de zahăr brun îndepărtează celulele moarte, în timp ce vitamina B3 stimulează formarea peptidelor și redă pielii fermitatea.

3. Serul de corp Moroccanoil Night Body protejează și hidratează intens pielea, în timpul nopții, datorită amestecului bogat în antioxidanți de uleiuri de Argan si Tsubaki, extract de busuioc pentru a ajuta la protejarea pielii de factorii de stres din mediul inconjurator și ester de vitamina C pentru netezire.

4. Emulsia cu Niacinamide 5% pentru față și corp The Ordinary ajută la estomparea petelor pigmentare, promovand un ton mai uniform al pielii, datorită concentrației de 5% de niacinamidă. Are textură de serum și este potrivită pentru pielea sensibilă, oferind în acelasi timp o strălucire delicată a pielii.

1500_r31500_r3



5. Ser rehidratant Sabon Rose Intense îmbogățit cu doi acizi hialuronici naturali, Aloe Vera, mineralele emblematice de la Marea Moartă, apă și ulei esențial de trandafir de Damasc alimentează continuu și activ pielea cu apă, ajutând-o să-și protejeze bariera naturală. Pielea este rehidratată și își recapătă pe dată strălucirea, iar ridurile fine sunt netezite și porii vizibili sunt reduși.

6. Serum anti-aging 22% Theramid Multi-Peptide ajută la îmbunătățirea semnelor vizibile de îmbătrânire prin stimularea răspunsului pielii împotriva scăderii treptate a producției de colagen și elastină.

7. Estée Lauder Futurist Hydra Rescue SPF 45 este un fond de ten hidratant care oferă îngrijire și acoperirea imperfecțiunilor. Rezistă perfect timp de 12 ore, îl hidratează pentru întreaga zi și îl protejează față de radiațiile UVA și UVB.

UntitledUntitled

8. Apa de parfum Perfume Theory Choose Joy este dulce, fructată și jucăușă și vă reamintește să căutați bucuria în viața de zi cu zi. Căldura vaniliei se combină perfect cu tandrețea notelor de piersică și caramel.

9. Apa de toaletă unisex Maison Margiela REPLICA By the Fireplace evocă aceeași satisfacție ca un peisaj de iarnă privit prin fereastra înghețată, din confortul casei încălzite. Reamintește verosimil căldura sobei și aroma castanelor prăjite și se deschide cu o aromă senzuală de cuișoare, simțiți apoi aroma castanelor coapte, acompaniată de lemnul cald de guaiac, iar la final vă învăluie combinația mângâietoare de cashmeran cu vanilie.

10. Apa de parfum pentru femei Mugler Angel Fantasm debutează cu note suculente și exotice de ananas. Aroma dulce-acrișoară din deschidere este echilibrată de note cremoase de cocos și de o notă dulce de gardenie tahitiană, care conferă apei de parfum o profunzime senzuală. Acordul lemnos intens, notele pământii de patchouli și vanilia delicioasă de la final contribuie la impresia generală de sălbăticie, dar și de farmec intens.

11. Apa de parfum Parfums de Nicolai Macaron Bourbon te cucerește cu aroma sa gurmandă de migdale amare, îmbogățită cu un strop de rom dulce și catifelat, completat de un caramel fin. Scortișoara și cuișoarele se îmbină armonios, iar amestecul de paciuli, vanilie si boabe de tonka se armonizează perfect cu prezența delicata a trandafirului, care adaugă parfumului nota florală, elegantă si echilibrată.

5940031007409_4_1920x19205940031007409_4_1920x1920

12. IT Bye Bye Bye Dark Spots Concealer + Serum este testat clinic pentru a estompa aspectul petelor întunecate, al liniilor fine, al cearcănelor și al texturii neuniforme a pielii. Secretul se află în formula realizata cu un trio puternic de 2% niacinamidă, acid hialuronic și cofeină, oferind o acoperire medie construibilă cu un finisaj natural.

13. Șampon detoxifiant K18 Peptide Prep Detox shampoo pentru toate tipurile de păr curăță în profunzime părul și scalpul, în timp ce îndepartează 99% depunerile de produs și 96% depunerile de sebum după doar o spalare. Conține 17 ingrediente și o formulă patentată cu peptide.

14. Gama Rosemary a brandului Haircare As I am cu ulei de rozmarin ce protejează împotriva deteriorării părului și îmbunătățește circulația sângelui prin efectul său vasodilatator. Formată din șampon, balsam, ulei, spumă pentru styling, gel de păr, apă-spray, această gamă cu ulei de rozmarin și ulei de mentă ajută la ameliorarea mâncărimilor scalpului, iar melatonina reface grosimea și densitatea părului, fiind un tratament preventiv pentru alopecie și îmbătrânirea părului. Pe de altă parte, tripeptidele de cupru întăresc foliculii de păr, sporesc elasticitatea și stimulează creșterea părului.

K18-DETOX-SHAMPOO-250ML.1K18-DETOX-SHAMPOO-250ML.1

15. Exfoliantul Rituals The Ritual Of Mehr, cu o proporție ridicată de ingrediente de origine naturală, combină cristale de zahăr cu particule de coajă de portocală pentru a îndepărta eficient celulele moarte cutanate, în timp ce uleiurile naturale hrănesc, emoliază și iluminează pielea.

16. Gelul de dus LUX Botanicals cu Flori de Cireș este îmbogățit cu uleiuri botanice extrase din natură care ajută pielea să se simtă catifelată și delicat parfumată.

17. Set de îngrijire Synergy Therm Anti Spot Routine Gift Set pentru combaterea și prevenirea petelor hiperpigmentare. Conține RADIANCE SERUM (ser cu vitamina C îmbogățit cu hexapeptide, care luminează tenul și combate efectele nocive ale radicalilor liberi), FLAWLESS SERUM (ser cu Acid Tranexamic, Arbutina, Acid Glicolic și Niacinamidă care reduce vizibilitatea petelor pigmentare și previne formarea unora noi) și REVIVE SERUM cu Retinal (acționeaza eficient impotriva ridurilor, imbunatatind textura pielii si contribuind la regenerarea celulară).

18. Serul C-Glow de la Geek & Gorgeous cu conținut de 15% acid ascorbic (Vitamina C Pură) + extra antioxidanți Acid Ferulic și Vitamina E protejează tenul împotriva radicalilor liberi și factorilor de poluare externi, stimulează producția de colagen, uniformizează și oferă luminozitate.

CGlow-square-2023-750×750CGlow-square-2023-750×750

19. Ritualul FOREO pentru îngrijirea ochilor format din serul Foreo Iris Firming Eye Serum și crema de ochi Foreo Iris Concentrated Eye Cream. Serul conține Retinol (minimizează liniile și ridurile fine), Bakuchiol (favorizează sinteza de colagen) sau probiotice (hidratează și previn edemele). La rândul ei, crema cu cofeină concentrată, Yerba Mate, vitamina C, untul din semințe de cacao, acidul hialuronic și vitamina E netezește conturul ochilor, minimizând liniile și stimulând microcirculația pentru a reduce pungile, liniile și cearcănele.

20. Loțiune pentru repararea vârfurilor despicate Moroccanoil Mending Infusion infuzată cu o combinație de proteine de quinoa hidrolizată, ulei de argan și extract de baobab, care acționează pentru a hrăni și trata părul, în special vârfurile uscate cu tendință de despicare.

21. Ser antirid cu efect de lifting Lift Pro-collagène de la Yves Rocher cu 98% ingrediente de origine naturală – Ficoidă glacială organică din Bretania, Colagen vegetal sau Acid hialuronic de origine naturală, o combinație eficientă în lupta cu ridurile.

M IRIS_Firming PM Eye Serum_Lifestyle_04M IRIS_Firming PM Eye Serum_Lifestyle_04

22. Crema cu textura fluida L’Oreal Paris Bright Reveal SPF 50+ este formulată cu 20% filtre SPF 50+, ce oferă o protecție zilnică foarte ridicată împotriva razelor UVB si UVA. Conține 2% niacinamidă, un ingredient cu efect de iluminare care ajută la reducerea apariției petelor pigmentare, iar LHA + vitamina E reprezintă o combinație de ingrediente cu rol exfoliant și antioxidant.

23. Serum autobronzant și antioxidant Jorgobe cu acid hialuronic hidratant, Troxerutin cu efect antioxidant-protector și extract din boabe de piper (Monks Pepper Berry), care stimulează sinteza naturală a pigmenților de melanină ai pielii.

24. Cremă hidratantă pentru față hello sundaythe everyday one SPF 50 oferă o protecție foarte ridicată împotriva radiațiilor UVA și UVB, a razelor infraroșii și chiar a luminii albastre.

25. Ser intens reparator Uriage CICA DAILY pentru pielea fragilizată și deteriorată, ce reface bariera cutanată, atât pe cea fizică, cât și microbiomul, grăbește repararea pielii, uniformizeaza textura tenului si calmează.

3_392053_39205
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton