Îngrijirea părului ondulat. Ce pași să urmezi împotriva firelor rebele

 Lupescu Anca
.

Îngrijirea părului ondulat este destul de ușoară, odată ce ai găsit produsele care funcționează. Părul ondulat a fost întotdeauna un stil popular printre vedete și influenceri în domeniul frumuseții de zeci de ani. Este echilibrul perfect între părul creț și cel drept și este un stil simplu de făcut, care arată minunat cu orice ținută.

Îngrijirea părului ondulat

Există atât de multe moduri diferite de a coafa părul ondulat, variind de la bucle lejere și neglijente până la bucle boho de plajă. Și dacă vrei modalități de a îți menține părul ondulat sănătos sau încerci să afli cum să obții coafura perfectă, citește mai departe.

Cum alegi creionul de ochi?. Ce trebuie să știi despre dermatograf și tuș

Iată câteva sfaturi despre cum să ai grijă de părul ondulat și despre cele mai bune produse pe care le puteți folosi pentru a menține onduleurile arătând definite și sănătoase.

Spală corect părul ondulat

Călătoria către păr sănătos începe la duș, așa că asigură-te că folosești produse care vor funcționa pentru hidratarea și păstrarea firelor ondulate fără încrețire. 

Există șampoane și balsamuri formulate cu uleiuri diverse și funcționează ideal pentru a hrăni în profunzime firele, în timp ce te scapă de firele care se electrizează și arată enervant. După șamponare, aplică balsamul pe lungimi, evitând scalpul. Masează produsul în păr timp de opt secunde înainte de a clăti și folosește apoi o mască de păr. Acest produs ajută la detașarea și netezirea onduleurilor, lăsându-ți părul mai ușor de coafat.

Cum să te îmbraci la birou. Ce trebuie să știi

Tratament

Onduleurile sunt forme mai relaxate de bucle, iar părul creț tinde să fie mai predispus la rupere și încrețire. Pentru a oferi părului ondulat îngrijirea suplimentară de care are nevoie, va trebui să adaugi un tratament de condiționare profundă în rutina ta de îngrijire a părului ondulat. Alege unul formulat cu concentrat reparator și proteine ​​pentru a întări părul deteriorat și a reduce vârfurile despicate și încurcăturile.

Usucă părul în mod natural

Uscarea părului în mod natural este o opțiune excelentă pentru părul ondulat și îți poate oferi un aspect superb, ca atunci când mergi la mare și îți uzi părul cu apă sărată. Pentru coafare, aplică o cantitate generoasă de spumă sau balsam pe care îl poți lăsa în păr și pune pe părul de la rădăcini până la capete. Strânge ușor părul pentru a lucra produsul și lasă firele să se usuce natural.

Cum te îmbraci la nuntă. Ce stil să adopți în funcție de locație

Dacă trebuie să folosești foenul sau orice altă sursă de căldură pentru a te coafa, atunci asigură-te că folosești un spray de protecție termică pe toată lungimea lui. 

Folosește o spumă de păr pentru a adăuga volum și definiție părului ondulat

Dacă vrei volum și definiție pentru părul tău ondulat, folosește o spumă de păr, care îți va îmbunătăți textura și forma naturală a părului fără a lăsa în urmă reziduuri lipicioase sau rigide. 

Pune spumă pe părul umed de la rădăcină până la vârf, folosind o cantitate de spumă de dimensiunea unui ou. Pentru un plus de vlum, ține capul cu capul în jos în timp ce vă pui spumă de la vârfuri și îl aduci spre rădăcină, astfel încât să se formeze onduleurile. 

Cum asortezi geanta cu pantofii. Câteva reguli de bază

Pentru o reîmprospătare rapidă între spălări, folosește șampon uscat. Pur și simplu aplică sampon uscat la rădăcini și lucrează-l în scalp, astfel încât să absoarbă sebumul în exces. 

Folosește un ser de coafare

Produsele de coafare pentru păr sunt excelente și te pot ajuta să ții electrizarea la distanță, în timp ce îți definești onduleurile. Folosește un ser care conține uleiuri care să susțină keratina din păr și pentru a face fiecare fir mai puternic și mai fin. Poți aplica una sau două pompițe de produs pe părul umed sau pe părul uscat pentru o textură catifelate și împotriva firelor rebele. 

Îngrijirea părului creț. Ce rutină ar trebui să urmezi

Evită cât poți să folosești căldura pe onduleurile tale naturale. Căldura excesivă va strica textura firului de păr, care își va pierde din definiție. 

Sursa foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton