(P) Un spațiu sofisticat, dedicat parfumurilor de lux, în noul spațiu de la BEAUTIK Băneasa

 Alina Dan
.

Esențele tari se țin în sticluțe mici spune un vechi proverb, dar, oricât de universală ar fi această afirmație, nu este mereu adevărată. Esențele tari se țin în sticluțe rafinate, iar asta o demonstrează noul concept BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE din Băneasa.

Recent reamenajat, într-o viziune nouă, inovativă, BEAUTIK dezvăluie un întreg univers fascinant prin aromele sofisticate și flacoanele rafinate. Spațiul, un concept glamouros, de o prețiozitate studiată, este dedicat atât celor care își doresc să aibă un parfum cu semnătură olfactivă personală, cât și acelora pentru care produsele iconice sunt un must.

Noul concept BEAUTIK Băneasa se remarcă prin somptuozitatea, eleganța și rafinamentul spațiului al cărui design este în deplin acord cu esențele expuse. Iar, pentru ca experiența senzorială să fie una desăvârșită, designerul spațiului a ales inserțiile de marmură care intră în simbioză perfectă cu stilul modern.

Ce poți găsi în noul BEAUTIK din Băneasa? În primul rând, cele mai renumite branduri de parfumerie, nume de avangardă ale parfumeriei moderne, precum Diptyque – o casa sinonimă cu șicul parizian, Escentric Molecules – cu un concept complet diferit si surprinzător, Maison Francis Kurkdjian – înființat de celebrul Francis Kurkdjian, autorul unor parfumuri care au făcut istorie, Juliette Has a Gun – cu o abordare ireverențioasă, creat de Romano Ricci, nepotul legendarei Nina Ricci, dar și case care au scris istorie în parfumerie, precum Rancé, Lubin, Molinard, Caron, Frapin sau Houbigant.

Dincolo de această paletă largă, dar atent selecționată de esențe, BEAUTIK Băneasa este locul perfect de unde poți achiziționa cadouri unice, adevărate opere de artă din ediții de colecție, lucrate manual, cu inserții valoroase.

[gallery ids="2432041,2432042,2432044"] 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton