Moschino Men's Spring/Summer 2015 Fashion Show

 Florentina Liutic
.

Pe data de 16 iunie, începând cu ora 20.00, Viva! te invită să urmăreşti LIVE de la Londra show-ul de modă al Casei Moschino care îşi va prezenta colecţia Man Spring/Summer 2015.

 

Directorul de creaţie Jeremy Scott se află în faţa unei noi provocări, urmând să dezvăluie prima colecţie masculină pe care a conceput-o pentru Moschino.

 

Numit în această poziţie în luna octombrie a anului trecut, Jeremy Scott puncteaza o premiera, aducand pentru prima dată linia masculina a brand-ul italian la Săptămâna Modei de la Londra. Londra nu a fost aleasă întâmplător, Scott găsindu-şi în atmosfera acestui oraş cosmopolit sursa de inspiraţie pentru această colecţie extrem de aşteptată.

 

În plus, va fi ocazia perfectă pentru Scott să dezvăluie câteva piese din colecţia feminină pentru sezonul spring/summer 2015.

 

Aşadar, pe 16 iunie, de la ora 20, sunteţi aşteptaţi în primele rânduri la show-ul Moschino, alături de celebrităţile care vor aplauda creaţiile lui Jeremy Scott pentru Moschino pentru sezonul spring/summer 2014-2015.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton