Ce riști când exagerezi cu tratamentele pentru acnee

.

Tratamentele pentru acnee sunt eficiente și te ajută să te simți mai bine în propria-ți piele, însă atunci când le aplici în exces efectul negativ asupra tenului este foarte serios. Concret, ce să nu faci.

[gallery ids="2436697,2436698,2436699,2436696"]

În primul rând, atunci când scoți artileria grea pentru tratamentul acneei nu trebuie să aplici cremele după ureche, pentru că ele sunt eficiente în cazul prietenei X sau sunt lăudate pe forumuri. Este necesar să mergi la medic.

Citește și:

Cum să-ți maschezi imperfecțiunile de pe ten

2 trucuri de machiaj esențiale când aplici pudra bronzantă

Apoi, din dorința de a scăpa de coșuri aplici din produs mai mult decât ți-a fost recomandat.

Ingredientele ce luptă împotriva acneei au fost concepute să usuce coșurile, dar dacă folosești o cantitate prea mare de produs sau prea des reacția poate fi inversă celei scontate.

Mai mult, pielea este uscată în exces, și începe să producă mai mult sebum decât în mod normal.

Prin urmare, limitează aplicările dimineața înainte să te machiezi, seara după demachiere, și rezumă-te la ceea ce ți-a recomandat medicul sau farmacistul, de preferință un singur tratament, nu mai multe suprapuse și nu experimentale pentru că așa crezi tu că e bine.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton