Copiii și adolescenții din România au triumfat la evenimentul International Fashion Gala, de la Roma. Doi dintre ei au primit un rol într-un film regizat de Massimo Paolucci / Regizorul italian a lucrat cu Kevin Spacey, la ultima peliculă

 Dana Enache
.

Copii din România și Republica Moldova, cu vârste între 6 și 20 de ani, au strălucit și au triumfat, în cadrul International Fashion Gala, un eveniment grandios desfășurat weekendul trecut, în zona Castelli Romani, de lângă Roma. Evenimentul a avut ca scop descoperirea de noi tinere talente, dar și scop caritabil, pentru ajutorarea femeilor victime ale violenței domestice sau care se află în proces de recuperare, în urma dependenței de droguri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bucurie mare în rândul delegației României la acest eveniment, întrucât copiii și adolescenții din România au reușit să câștige cele mai importante premii în cadrul evenimentului International Fashion Gala, impresionând prin dezinvoltură și expresivitate, în primul rând. Indrid Vanesa Talciu, în vârstă de 14 ani, a reușit să câștige nu mai puțin de trei premii – Premiul Best Face, premiul 1 la categoria ei de vârstă și marele premiu Regina di Roma. Daria Rebeca Caltea, care este și cântărață – a obținut locul 1 la categoria de vârstă 6-9 ani și locul al doilea la punctajul general Miss Fashion Gala. Vlad Popovici, 11 ani, a câștigat premiul 1 la categoria lui de vârstă și marele premiu Re di Roma.

540437e1-185f-4dd4-85af-3f9086168464540437e1-185f-4dd4-85af-3f9086168464

Designer-ul român Raluca Soare și-a prezenat ultima colecție și a fost invitată la ediția viitoare Milano Fashion Week

Evenimentul de modă International Fashion Gala a avut loc sâmbătă, 13 iulie, într-un cadru feeric, la piscina Park Hotel Villa Ferrata. Dincolo de concursul propriu-zis, invitații au avut parte de show-uri de modă semnate de designeri din România – Raluca Soare, dar și de nume importante din Italia, scopul fiind acela de a descoperi noi talente pentru lumea modei și a cinematografiei, totul fiind încununat de o inițiativă caritabilă, fiind implicate două asociații importante: Confimea Sanità și Lions Club Roma Sibilla. Banii care s-au strâns în cadrul evenimentului au fost donați Casei de Primire Ariccia, susținută puternic de primarul Gianluca Staccoli, pentru femeile care sunt victime ale violenței sau care se află în proces de recuperare din dependența de droguri.

Regizorul Massimo Paolucci, după lansarea celui mai recent film al său „The Contract', pe care l-a filmat alături de celebrul actor american Kevin Spacey, prezent în juriu, i-a identificat și ales pe câștigătorii Ingrid Vanesa Talchiu și Raphael Emre Canga, model și pianist, ca protagoniști ai următorului său film. O mare reușită pentru cei doi tineri din România.

Raluca Soare a bifat și ea o mare reușită, întrucât colecția ei a fost remarcată, designer-ul român fiind invitat să participe la următoarea ediție Milano Fashion Week.

După ceremonia de decernare a premiilor, 15 splendide modele internaționale au adus pe podium minunatele rochii Haute Couture ale creatorilor de modă Raluca Soare, Josè Lombardi și al brandului Via Montenapoleone Milano. Evenimentul, prezentat de Elena Presti, a avut mai multe momente artistice, interpretarea la pian a tânărului și talentatului pianist român Raphael Emre Canga, fiind una magistrală. Frumoasa ucraineană Yana Brilitskaya, a încântat invitații cu mai multe hit-uri internaționale, iar Daria Rebeca Caltea a cucerit publicul cu vocea ei versatilă, la doar opt ani.

Rita Mureșan și Mirela Vescan au jurizat din partea României

Participanții au fost premiați de un juriu format din personalități din domenii diferite, din România și Italia, prezidat de campionul mondial de raliuri Max Rendina. Jurații au fost Rita Mureșan, fost top model, actualmente designer; Mirela Vescan, make-up artist, director al celei mai importante și premiate academie de make-up din România; Laura Stone, fost top model internațional, Miss România, actriță, cântăreață și organizatoare de evenimente; Dana Enache, redactor-șef al revistei VIVA!; Luciana Esposito, de la LP Produzioni; Isa Doglia, președinte Cine Fashion Group; Valerio Paolucci, actor; Massimo Paolucci, regizor; Massimo Renda, Corrado Stramaglia, șeful Sectorului Radio și TV, Ministerul Dezvoltării Economice, Departamentul Comunicații, Inspectoratul Teritorial din Lazio; Gianfranco De Rosa, producător executiv Cine Booking; Gianfranco Ranieri, cu peste 100 de participări în jurii importante; Fabio Di Carlo, PhD, Universitatea din Roma „La Sapienza' și Alessandro Battaglia, Event Manager.

La evenimentul International Fashion Gala, organizat de Riccardo Gubiani și susținut în organizare de Isa Doglia, Marina Colicchio, Laura Stone și Mirela Vescan, au fost prezente personalități marcante precum Dr. Carlo Capria, de la Președinția Consiliului de Miniștri, Departamentul pentru planificare și coordonare a politicii economice; Giorgio Asquini, președintele național al Confimea Sanità; Gianluca Staccoli, primarul orașului Ariccia; Sandro Rosilioni, Președintele Clubului Lions Roma Sibilla; Giorgio Brunori, Director al Serviciilor Sociale al Municipiului Ariccia; Nadia Valeva, președinte al Consiliului European al Modei; Luiza Pufu, Consilier la Ambasada României.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton