Cum porți corect și cum asortezi bijuteriile

.

Cum porți corect și cum asortezi bijuteriile  pentru garderoba ta? Și cum folosești cel mai bine colecția ta de bijuterii fără să fii plictisitor? Răspunsurile nu sunt întotdeauna evidente.

Ai o colecție de bijuterii debordantă, plină de piese pe care le iubești, dar chiar nu profiți la maximum și nu ești sigur cum să accesorizezi o ținută.

Încorporarea bijuteriilor în look-ul tău este întotdeauna o idee bună.

Straturi de inele sau coliere

De ce să nu începi cu ceva distractiv? Experimentează cu lungimi, forme, texturi și culori contrastante pentru a crea straturi atractive cu inele, coliere, brățări și chiar în unele cazuri cercei.

Dacă pui mai multe coliere, alege diferite lungimi pentru a atrage privirea spre față. Diferite forme, culori și texturi vor lucra adesea perfect.

Pentru brățări, poți aduna laolaltă diferite modele, mărimi sau culori. Inelele pot fi combinate, asortate și puse în tot felul de combinații interesante.

Poți chiar experimenta purtând mai multe stiluri de cercei dacă ai mai multe găuri. 

Nu pune prea multe bijuterii

Dacă vrei să atragi atenția asupra feței și a decolteului cu coliere stratificate sau cu un colier statement, probabil că nu ai nevoie de un braț plin de brățări, pentru că va distrage atenția.

Sau dacă porți o pereche îndrăzneață de cercei statement, atunci poate că e bine să renunți la colier (pe de altă parte, o pereche îndrăzneață de cercei cu un colier asortat poate funcționa uneori frumos).

Dacă ai accesorizat cu mai multe piese, atunci ia în considerare un sfat dat de Coco Chanel: „Înainte de a ieși din casă, uită-te în oglindă și scoate un accesoriu' 

Ia în considerare cerceii

Cerceii tăi sunt de obicei în câmpul vizual pentru oricine îți vorbește, așa că sunt cu adevărat importanți. Ar trebui să alegi cercei care să îți încadreze fața și să îți complimenteze culoarea ochilor și tonul pielii.

Cum să te îmbraci la birou. Ce trebuie să știi

Amestecă metalele

Ceea ce a fost văzut ca o greșeală în lumea modei de a amesteca diferite culori ale metalului, acum a devenit foarte în vogă.

Nu este nevoie să rămânem la toate bijuteriile din argint, toate bijuteriile din aur sau toate bijuteriile din aur roz.

Combină-le și poartă-le așa cum vrei, pentru că este foarte chic. 

Accesorizarea trebuie să completeze ținuta

Înainte de a începe să te îmbrăci, gândește-te la ce obiect vrei cel mai mult să porți oriunde ai merge.

Cum te îmbraci la nuntă. Ce stil să adopți în funcție de locație

S-ar putea să vrei să porți o anumită bijuterie, caz în care ar trebui să îți alegi îmbrăcămintea în conformitate. Altfel, poți alege mai întâi hainele, apoi să potrivești bijuteriile și accesoriile cu ele. 

Pe ce vrei să pui accent?

O ținută simplă – chiar plictisitoare – va arăta aproape întotdeauna transformată în ceva special, cu bijuteriile și accesoriile potrivite. Poți alege bijuterii care să dea viață unei ținute simple sau să faci o combinație și potrivire de bijuterii pentru un aspect mai stratificat.

Dar dacă porți haine îndrăznețe, de multe ori este o idee bună să pui piese de bijuterii mai mici și mai subtile.

Unde vrei să fie direcționată privirea oamenilor dacă te îmbraci pentru ceva special?

Dacă porți bijuterii destinate să atragă atenția, atunci cel mai bine este de obicei să te concentrezi vizual pe o zonă a corpului asupra căreia vrei să atragi atenția: gât, urechi, mâini etc.

Cum asortezi geanta cu pantofii. Câteva reguli de bază

De exemplu, dacă porți un colier îndrăzneț, alege inele și cercei mai subtili. Sau ai putea chiar să renunți complet la ele.

Nu te lăsa pradă tendințelor

Cu toții am cunoscut pe cineva care este mereu în ton cu moda. Tendințele influențează ceea ce purtăm cu toții într-o oarecare măsură, ceea ce este bine. Dar nu este niciodată o idee bună să urmezi pas cu pas tendințele în detrimentul propriului gust și personalitate. 

În schimb, dă-ți seama și dezvoltă-ți propriul stil care ți se potrivește și te face să te simți încrezător. Acest lucru s-ar putea dovedi a fi la modă chiar acum sau la un moment dat în viitor.

Cum să te îmbraci la teatru. Reguli de etichetă pe care ar trebui să le știe oricine

Atunci când alegi bijuteriile pe care să le porți, gândește-te întotdeauna la ceea ce funcționează cu culoarea, rama și simțul general al stilului. Ține cont de toate aceste lucruri atunci când accesorizezi.

Și nu uita de personalitatea ta: suntem cu toții diferiți și personalitatea ta ar trebui să fie lăsată să strălucească în ceea ce privesc bijuteriile pe care le alegi și modul în care te îmbraci în general.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton