Cum să te îmbraci cu stil în sezonul rece ca să arăți bine tot timpul

 Alina Dan
.

Spre deosebire de vară sau primăvară, când ai numeroase opțiuni vestimentare și poți alege rapid un outfit cu stil, în sezonul rece probabil că petreci minute în șir în fața șifonierului ca să găsești îmbrăcămintea potrivită în care să arăți și să te simți bine.

Totuși, faptul că afară este frig nu înseamnă că trebuie să renunți la stilul tău: poate fi pretext să fii mai creativă atunci când alegi piesele vestimentare și accesoriile potrivite. Iată care sunt sfaturile noastre:

Combină creativ hainele

Știm toate că poate părea dificil să alegi un outfit care să arate bine când trebuie să pui straturi peste straturi de haine. Însă cu puțină creativitate poți să creezi un outfit care arată bine chiar dacă ai un palton peste un pulover, peste o cămașă, peste un maiou. Poți chiar să combini o rochie cu o pereche de jeans mulați, mult mai călduroși decât dresurile.

Caută combinații care să arate bine, chiar dacă te îmbraci mai gros. O să îți țină de cald în zilele friguroase și o să arăți bine.

Accesorizează

Bineînțeles, nu trebuie să uiți de accesorii. Un colier statement sau o pereche de cercei asortați cu un pulover gros pot transforma orice ținută monotonă într-una cu stil. Iar dacă te-ai săturat de același palton pe care îl porți, e suficient să pui o curea ca să lași impresia că ai un cu totul alt outfit. Porți experimenta și cu eșarfe sau poți opta pentru un turban, pălării sau bentițe tricotate.

Mai rămâne doar să alegi geanta, o brățară sau un ceas de mână, în funcție de stilul tău. Dacă mizezi pe eleganță, cel mai probabil ți se va potrivi unul din modelele clasice de ceasuri Seiko. Pe lângă faptul că sunt practice, aceste ceasuri de mână sunt versatile și le poți combina cu ușurință cu numeroase ținute de iarnă.

Adaugă culoare

Poți da viață zilelor mohorâte de iarnă cu piese vestimentare sau accesorii colorate. Renunță la paltonul negru sau gri și optează pentru un palton colorat, fie că e roșu, galben, roz sau orice altă culoare. Totodată, dacă nu vrei să faci o schimbare prea mare, poți păstra paltonul gri și îl poți combina cu accesorii colorate, fie că e vorba de o pereche de mănuși, o pălărie, geanta sau o eșarfă.

Iar dacă vrei să fii în tendințe cu ce se poartă în 2019, cei de la revista Vogue ne recomandă culori precum roz fucsia, portocaliu, galben safir, verde măsliniu sau portocaliu.

Lasă cizmele să fie în centrul atenției

Cizmele nu ar trebui să lipsească atunci când planifici un outfit de iarnă perfect. Dacă ai o pereche de cizme peste genunchi, atunci le poți combina cu o fustă sau o pereche de jeans, iar cizmele până la gleznă le poți combina cu o pereche de mom jeans. Dacă e zăpadă afară și nu poți purta cizme cu toc, optează pentru cele cu talpă joasă.

Iarna e abia la jumătate, așa că ai timp suficient să alegi cele mai tari combinații vestimentare cu care să arăți bine în sezonul rece.

Sursă foto: Shutterstock

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton