Cum să-ți îngrijești părul după ce te-ai spălat pe cap

.

După fiecare baie, ai o rutină bine stabilită pentru ten și pielea corpului? Asta e valabil și pentru păr! Iată cum trebuie să-ți îngrijești părul după ce te-ai spălat pe cap! Ai nevoie de 5 minute și produsul potrivit.

[gallery ids="2437044,2437043,2437042,2437039,2437038"]

Când cineva îți spune că adoră machiajul tău natural, tu te gândești că ți-a luat o oră să arăți așa. Regula se aplică și în cazul părului.

Acel look efortless chic, de păr uscat natural, cu bucle lejere, de fapt are în spate produse speciale și puțină tehnică de coafare.

Citește și:

Piele uscată, crăpată sau care se cojește? Cum trebuie să te machiezi

Ce trebuie să faci obligatoriu înainte să te machiezi

Iar primul pas trebuie făcut imediat după ce te-ai spălat pe cap. Da, este bine ca din când în când să lăsăm părul să se usuce natural, să nu-l mai agresăm cu temperaturile înalte furnizate de uscător.

Dar e cazul să eliminăm mitul care spune că dacă aplici diverse produse pe părul ud, îl încarci, nu respiră, își pierde volumul etc.

Iar ca părul să poată fi coafat ușor, să fie strălucitor, trebuie în primul rând să fie sănătos, iar pentru asta are nevoie de puțin ajutor care vine tocmai din partea produselor special create pentru podoaba capilară.

Așadar identifică nevoile părului tău! Se electrizează ușor? După baie, după ce l-ai tamponat delicat cu prosopul, aplică un produs anti-frizz! Este foarte uscat? Leave-in-ul hidratant sau nutritiv va face minuni!

Ai părul ondulat? Evidențiază buclele cu o cremă pentru bucle. Vrei să-ți creezi o coafură ce necesită fixare? Aplică o cremă sau un gel de styling cu fixare ușoară sau medie (la finalul coafurii nu uita de fixativ).

Toate acestea nu trebuie aplicate când părul este uscat, ci când este ud și funcționează ca un primer pentru păr, în funcție de nevoile sale și rezultatele dorite.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton