Ești alergică și iei pastile? Ce fond de ten trebuie să folosești

.

Nu, nu am scris titlul greșit! Tratamentul împotriva alergiilor are un impact specific și asupra pielii, ceea ce înseamnă că trebuie să-ți regândești fondul de ten. Iată mai multe detalii.

[gallery ids="2429130,2429131,2429132,2429133,2429134"]

Primăvara este un calvar pentru tine? Te înțelegem, nu ești singura! Apreciem pomii înfloriți, explozia de verde, căldura, însă alergiile ne fac viața tare grea.

Citește și:

Joacă-te cu fardurile! Ce efect obții când aplici un fard pudră peste unul cremă

Truc de machiaj: Fii inventivă și aplică rujul lichid pe… pleoape!

Așa că ajungem din nou pe la medic, rețetă nouă, sau cea de anul trecut, ori deja știm rutina și ne auto-medicăm. Antialergicele brusc devin cele mai bune prietene pe care puteai să le ai.

Dar știai că antihistaminicele usucă pielea? Așa că bea apă multă, lasă sucurile acidulate și alte prostii, și folosește cu încredere crema hidratantă.

În aceste condiții este indicat să renunți la fondurile de ten greoaie, care încarcă tenul, și să alegi o cremă colorată care e atât produs de skincare cât și produs de machiaj.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton