Manichiura french - modele și idei. Cum să ai unghii la modă

 Lupescu Anca
.

Îți plac manichiurile simple și feminine? Manichiura french este cea mai populară manichiură din lume! Acest design de unghii este destul renumit în rândul femeilor.

Cu toate acestea, există întotdeauna modalități prin care să faci lucrurile mai interesante. 

De ce sunt numite unghii french?

Unghiile french sunt unghii care au un vârf alb și o bază clară dedesubt. Tendința a apărut cu ani în urmă în Los Angeles. Un stilist a vorbit despre o manichiură interesantă pe care a văzut-o pe unele modele la mai multe spectacole diferite de modă.

Cum se realizează manichiura french

Dacă doriți să vă faceți unghiile acasă și să economisiți bani și timp neavând acces la salon, asigurați-vă că aveți următoarele articole:

  • O pila de unghii
  • Forfecuță
  • O dischetă de bumbac
  • Acetonă
  • Lac alb
  • Bază de unghii – lac rozaliu

Lac de unghii transparent pentru finish lucios

Pasul 1: Tăiați-vă unghiile la lungimea ideală și preferată. Folosiți o pila de unghii pentru a le modela după preferințe. Puteți alege un oval, pătrat sau stiletto.

Pasul 2: Folosiți un tampon cu acetonă pentru a îndepărta orice grăsime de pe unghii.

Pasul 3: Colorați toate unghiile în ojă nude sau rozalie. După ce se usucă și seturile, folosiți-vă de lacul alb.

Pasul 4: Colorați doar vârfurile unghiilor cu acest lac. Dacă nu ai suficientă precizie, puteți folosi niște autocolante pentru unghii sau chiar o bandă simplă scotch.

În acest fel veți avea vârfurile perfect albe.

Aceste unghii sunt superbe și frumoase pentru mirese, se vor potrivi femeilor care lucrează la birou, dar sunt grozave pentru cele care doresc unghii simple, care pot fi purtate la orice eveniment.

Modele deosebite de manichiură french

Ombre. Se realizează făcând o trecere între alb și nude insesizabilă. Se mai numește și baby boomer și o poți face acasă, luând o bucățică de burete și tapotând în lacul alb, apoi aplicând pe baza nude până se obține o trecere ușoară între cele două. 

French colorat 

Puteți face o manichiură French cu orice culoare, nu trebuie să vă limitați la alb. De la galben, portocaliu, roșu, negru, sau, de ce nu, câte cinci culori pastelate, una pentru fiecare unghie. 

Cum să te îmbraci la birou. Ce trebuie să știi

Este un twist dat clasicei manichiuri french, ideal pentru vară sau pentru persoane care adoptă un stil nonconformist.

French negru mat

Se realizează la fel, doar că în loc de alb punem negru. La final, se pune un lac incolor care face ca oja să se transforme într-un mată. Efectul este garantat și spectaculos. 

French cu flăcări

Poate fi dificil de recreat acasă, dar în loc de linia clasică de french cu alb se desenează flăcări la vârful fiecărei unghie, care se conturează cu negru și portocaliu, folosind galben și roșu în mijloc. 

Aceste unghii french „în flăcări' cu siguranță vor ieși din anonimat, așa că ar trebui să le purtați doar dacă vă simțiți suficient de încrezătoare.

French cu neon

Manichiura French în culori neon nu mai este demult un secret. Se potrivește zilelor de vară, este suficient de clasică, dar iese din tipare. 

Folosiți o ojă portocaliu sau galben neon pentru vârfuri care ies în evidență și un french atipic. 

Cum te îmbraci la nuntă. Ce stil să adopți în funcție de locație

Puteți adăuga bijuterii sau tot felul de desene. Acest tip de french se potrivește cel mai bine pe unghiile cuffin cu o lungime considerabilă. 

French inversat 

Este o manichiură relativ nouă și arată destul de bine, putând fi făcută și cu alte culori. Se lasă un spațiu la baza unghiei în formă de oval și se colorează unghia în diferite culori, de la negru, roșu, albastru, etc. Ovalul lăsat la baza unghiei trebie să fie de culoare nude și poate fi delimitat de o dungă fină de contur albă. 

French clasic cu buline negre

O manichiură french clasică, dar adăugați bulinuțe negre pe tot vârful alb al unghiei. Este o idee jucăușă care merită încercată dacă v-ați plictisit de clasica manichiură. În plus, poți schimba culoarea vârfului, dar și a bulinuțelor. 

Cum asortezi geanta cu pantofii. Câteva reguli de bază

French din modele sau aplicații

Pentru doamnele și domnișoarele mai îndrăznețe, tehnicienii de unghii pot aplica diverse bijuterii sau strasuri pe unghie. Puteți încerca un french din mici perle sau din sclipici. O altă idee este să găsiți un model care poate fi aplicat pe vârful unghiei exact ca o manichiură franțuzeaască clasică. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton