Manichiură perfectă? În ce ordine trebuie să-ți dai unghiile cu lac

 Cristescu Catalina
.

Felul în care arată mâinile și unghiile tale spune multe despre tine. Vrei să lași o impresie proastă? De ce trebuie să ții cont când îți faci singură manichiura.

[gallery ids="2424200,2424203,2424204,2424205,2424207,2424210"]

De câte ori nu te-ai enervat groaznic atunci când te-ai dat cu lac că ți-ai atins unghiile sau te-ai murdărit în lateralele degetelor?

Citește și:

Cum crești sau diminuezi intensitatea parfumului pe care-l porți

Truc de machiaj – Cum repari un creion de buze sau de ochi care s-a întărit

Știi deja că nu trebuie să tai cuticulele, ci să le împingi cu un bețișor de lemn și să le hidratezi zilnic cu un ulei special.

Ei bine, atunci când te dai cu lac nu aplici oja lipită de cuticule, ci lași un spațiu liber de 1 milimetru astfel încât unghia să respire și să reduci riscul ca lacul să sară.

Același spațiu se lasă și în lateralele unghiei. Nu te mai murdărești, nu mai stai minute bune să te cureți și aspectul final al manichiurii este mult mai elegant.

Dar cum faci să nu-ți mai atingi unghiile cu degetele de fiecare dată când aplici oja? Extrem de simplu! Începi colorarea unghiilor cu degetul mic, apoi treci la inelar, avansând treptat către degetul mare.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton