Nu face greșeala asta când te dai cu concealer

.

Ascunde cearcănele, conferă luminozitate privirii și practic schimbă tot look-ul. Un concealer eficient este de neprețuit, dar nu face greșeala asta când îl aplici.

[gallery ids="2431147,2431152,2431151,2431149,2431148"]

Folosește un burețel, și dacă se poate spală-l după fiecare utilizare. Ori aplică-l cu degetele – varianta cea mai igienică, dar fii atentă la omogenizare.

Citește și:

3 trucuri pentru un machiaj smokey eyes rapid

Lora, apariții îndrăznețe. Inspiră-te de la artistă pentru un look fabulos

Dacă ai multe riduri și un ten mai uscat, concealer-ul fluid sau baton dar hidratant este potrivit pentru tine, iar cel compact se potrivește pielii normale sau mixte.

Dar nu cumpăra produsul până nu ai discutat cu un beauty adviser, nu ai aflat informații despre el de pe internet, forumuri sau demonstrații de machiaj.

După ce ai ales concealer-ul potrivit pentru tine, prin mișcări de tapotare îl aplici pe zona de contur a ochilor, poate chiar cobori cu el în v în linie cu vârful nasului, pentru un plus de luminozitate și un efect mai natural.

Însă trucul de aplicare nu trebuie să se oprească aici, aceasta fiind greșeala pe care o facem cel mai des când așezăm pe piele concealer-ul.

Produsul trebuie să îmbrace și colțurile interne ale ochilor și marginile laterale ale nasului! Așa ești perfect sigură că acoperi cearcănele și nu apar diferențe de culoare.

Nu vrei să arăți ca un panda, dar invers, cu pete albe în jurul ochilor, nu?

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton