(P) De ce să optezi pentru ojă semipermanentă?

 Sava Elisabeta
.

Ce femeie nu-și dorește să aibă în permanență unghii frumoase? Se spune despre unghii că sunt la fel de importante ca o carte de vizită și de aceea, toate reprezentantele sexului frumos pun un accent deosebit pe aspectul lor. Din fericire însă, în zilele noastre o manichiură perfectă se poate obține chiar și acasă folosind ojă semipermanentă și investind într-un kit unghii profesional, cu ajutorul căruia poți scoate în evidență frumusețea unghiilor tale.

Dacă nu ai folosit până acum ojă semipermanentă pe cont propriu, dar vrei să afli mai multe despre avantajele acestui produs revoluționar, precum și detalii despre punctele lui slabe, în acest articol ți-am pregătit o prezentare amplă, care te va ajuta să-l cunoști mai bine și te va învăța cum să-l folosești.

Ce este oja semipermanentă?

Oja semipermanentă este un tip de ojă mult mai rezistent decât oja tradițională, care se aplică direct pe unghia naturală și se activează cu ajutorul unei lămpi UV. Este nevoie de un kit special pentru aplicarea ojei semipermanente, dar odată ce ai investit în toate ustensilele necesare, pe viitor nu mai este nevoie să cumperi decât soluții de îngrijire a unghiilor, top coat-uri și bineînțeles, ojă semipermanentă. Dar în comparație cu prețul pe care ar trebui să-l plătești la un salon de înfrumusețare pentru o manichiură profesională măcar o dată pe lună, investițiile în consumabile sunt o cheltuială neglijabilă.

De ce să folosești ojă semipermanentă?

Cel mai important avantaj oferit de oja semipermanentă este rezistența în timp. Spre deosebire de oja tradițională, datorită formulei sale chimice speciale, oja semipermanentă nu se crapă și nici nu se șterge de pe unghii, rezistând ca proaspăt aplicată pentru o perioadă de aproximativ trei săptămâni. Apoi când unghiile au crescut, aspectul ei nu poate fi considerat neapărat inestetic, ci ca în cazul unghiilor cu gel, există nevoia de puțină împrospătare.

Tot la capitolul avantaje, când vine vorba de oja semipermanentă putem vorbi de aspectul natural al acesteia. În comparație cu gelul, ea nu încarcă unghiile, ci le face să arate ca și cum ar fi fost vopsite cu o ojă normală, dar de foarte bună calitate. 

La fel ca și alte tipuri de ojă, și cea semipermanentă este disponibilă într-o gamă foarte variată de culori și texturi. Există ojă semipermanentă mată, lucioasă, sau chiar cu sclipici, în toate culorile și nuanțele la care ai visat vreodată.

Orice femeie care și-a făcut măcar o dată în viață manichiura acasă, cu ojă tradițională, poate folosi și ojă semipermanentă. Ea nu este la fel de complicat de aplicat ca gelul și singura diferență în ceea ce privește modul de utilizare dintre ea și oja obișnuită este faptul că oja permanentă trebuie tratată la lampa UV.

Nu în ultimul rând, tot ca avantaj, putem vorbi despre cât de simplu se întreține oja semipermanentă. Ea necesită atât de puțină atenție încât odată aplicată, singurul motiv pentru care îți vei mai dori s-o dai jos este faptul că ți-au crescut unghiile.

Are oja semipermanentă și dezavantaje?

Probabil singurul dezavantaj al ojei semipermanente este acela că la fel ca și oja obișnuită, sau gelul, după o anumită perioadă de timp trebuie îndepărtată și înlocuită. Unghiile cresc și de aceea nicio metodă de tratament nu este permanentă, ci ca și podoabei capilare, la intervale regulate de timp, lor trebuie să le dedici câteva minute din viața ta. Dar dacă alegi ojă semipermanentă, acele minute merită din plin deoarece rezultatul lor final constă în săptămâni întregi de manichiură absolut perfectă!

De unde poți să cumperi ojă semipermanentă?

Atât oja semipermanentă, cât și un kit profesional pentru aplicarea ei pot fi achiziționate din magazinul online beautynails.ro. Acesta oferă profesionistelor, cât și amatoarelor de manichiură soluții perfecte pentru obținerea unor unghii cu aspect natural, ușor de îngrijit și cu o rezistență deosebită.

Gama produselor disponibile în magazinul Beauty Nails este atât de diversă încât dacă îți dorești un anumit produs și nu-l găsești aici, sunt șanse mari ca el să nu se fi inventat încă! De aceea, caută-ți tot ce-ți trebuie, investește în echipamente profesionale și ojă semipermanentă ușor de folosit, iar manichiura se va transforma pentru tine dintr-o grijă, în plăcere și distracție pură!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton