(P) Rochii înflorate

.

O rochie delicată, feminină, confortabilă, cu un imprimeu floral este un must-have al anotimpurilor calde. Fascinează la prima vedere, subliniază romantismul și fragilitatea proprietarei sale! Mai jos afli cum să alegi acest tip de rochie pentru a o asorta perfect! 

Varietate modelelor de rochii înflorate de pe site-ul Neer.ro este impunătoare. Aici găsești rochii cu diverse flori: trandafiri, bujori, maci, etc. Modelele de rochii înflorate se diferențiază prin: dimensiunea florilor, locația lor, fundal, saturație. În cazul în care alegi rochia potrivită, ea va corecta figura ta și te va întineri. 

Cum asortezi rochiile înflorate? Pentru un aspect expresiv și complet, citește mai jos cum se asortează corect o rochie înflorată. 

Renunță la alte motive florale. De exemplu, dacă îmbraci o rochie cu trandafiri, o pereche de pantofi sau o geantă cu motive florale n-ar face decât să strice imaginea. Este acceptabil să combini o astfel de rochie cu o eșarfă florală sau un mic accesoriu colorat. Accesoriile mărunte vor oferi o notă finală aspectului tău. Rochiile cu flori frumoase de vară, de obicei, se asortează cu o geacă de piele sau o jachetă din denim. Se potrivesc cu un sacou sau un cardigan de ton neutru.

Poți crea o imagine strălucitoare și texturată cu cizme cu toc înalt și o pălărie neagră. Acesta este un stil urban destul de interesat. La fel poți încălța sandale sau pantofi de orice tip, inclusiv și pantofii de balet. Apropo, adidașii albi se potrivesc ideal pentru acest caz! În cazul în care dorești să-ți creezi un look sofisticat, alege pantofi cu toc sau platformă. 

Modelul floral sezonier este întotdeauna relevant. Toamna poți purta rochii burgundy, de nuanțe maro, completându-le cu smaralde, chihlimbar, etc. Combinația de vară perfectă o crează florile pe fundal alb. Poți experimenta, adăuga bijuterii din lemn sau plastic de culori luminoase. Accesoriile care se potrivesc cu nuanța printului sau cu fundalul de bază al rochiei arată perfect. Pentru aproape orice situație se potrivește o geantă și o pereche de pantofi bej. Atunci când alegi accesoriile, acordă atenție la structura țesăturii. Dacă aceasta este o rochie ușoară cu șifon, alege bijuterii îngrijite: o centură subțire la talie, un colier sau un colier romantic. Accesoriile mai mari sunt potrivite pentru țesături groase.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton