Dacă bronzul din timpul verii este deja o amintire, și îți place să ai pielea ușor colorată, folosește cu încredere un autobronzant. În primul rând este mult mai sănătos pentru piele.
Dacă te-ai decis să folosești un autobronzant, este important să-ți exfoliezi bine pielea, să fii epilată (nu te epila după, întrucât e posibil să strici aspectul uniform al bronzului), și să-ți hidratezi pielea o cremă de corp sau de față, în funcție de zona pe care vrei să o bronzezi, dar nu cu o cantitate mare de produs.
Dacă nu suporți mănușile, după ce ai făcut această operațiune spală-te rapid pe mâini, altfel vei rămâne cu pete inestetice care vor dispărea greu.
Citește și:
Inspiră-te de la vedete și creează-ți un machiaj semnătură
Vrei să scapi de celulită? Urmează aceste sfaturi și folosește produsele potrivite
Da, autobronzantul pătează, și ca să nu-ți distrugi hainele ori lenjeria, ține cont de timpul de uscare ori poartă niște haine de casă după care știi sigur că nu-ți va părea rău.
Autobronzantul trebuie să îți aducă un plus de luminozitate și culoare, nu să aibă un aspect artificial, mai ales cu tente portocalii.
E important ca nuanța aleasă să se potrivească cu subtonul pielii tale, iar finnish-ul să fie cât se poate de natural, ca și cum ți-ai petrecut o zi la plajă.
Prin urmare, subtonului rece i se potrivește un autobronzant piersică, celui cald un autobronzant galben-maro, iar subtonului neutru ambele.
Cum soarele este principala cauză a îmbătrânirii pielii, autobronzantele sunt mai mult decât utile, deoarece te ajută să-ți protejezi tegumentul, iar pielea să fie tânără și sănătoasă cât mai mult timp.
Cătălina Cristescu
Foto: Hepta/PR