Tipul de breton care ți se potrivește în funcție de forma feței

.

Îți dorești o schimbare de look și te tentează să-ți faci breton? Uite ce tip de breton ți se potrivește în funcție de forma feței. Orice moment e bun ca să-ți reinventezi stilul, nu mai amâna!

[gallery ids="2437904,2437905,2437903,2437902,2437901"]

Dacă ai fața ovală, atunci ești printre norocoase! Poți să porți absolut orice tip de breton, fără să-ți faci probleme. Dar nu te juca de-a stilistul, să-ți tai tu bretonul.

Întotdeauna bretonul trebuie realizat la salon, și este important să se integreze armonios cu restul coafurii.

Citește și:

4 trucuri de machiaj pentru gene senzaționale

Cum să-ți îngrijești buzele uscate și crăpate

La fața pătrată este important să ai un breton care îndulcește trăsăturile și maschează colțurile feței. Sub nicio formă nu îți face un breton perfect drept, ca de păpușă, ori super centrat.

Bretonul ușor messy are șuvițe mai lungi în lateral, care vin până la lobul urechii. Și arată grozav dacă îți faci un coc sau o coadă de cal.

Fața rotundă are nevoie de un element care să dea caracter, iar un breton filat, amplu, într-o parte, este de mare efect. Trebuie evitat bretonul super scurt care subliniază și mai mult rotunjimea feței.

La fața în formă de inimă poți să te joci cu un breton lung, care îți încadrează fața, ori cum un breton până la sprâncene, așezat stylish într-o parte.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton