Alexandra Bădoi a devenit imaginea unui brand de îmbrăcăminte

.

Prezentatoarea ştirilor despre vreme din cadrul jurnalului Observator de la Antena 1 şi cântăreaţa de muzică trance Alexandra Bădoi a devenit imaginea brandului vestimentar La Femme în România!

 
'Mă simt onorată să fiu ambasadorul de imagine al brandului La Femme! Această companie funcţionează de ani buni în piaţa românească, respectând femeia, moda şi bunul simţ. Îmi doresc ca împreună cu echipa din spatele acestui brand să promovăm stilul chic şi trendy prin ţinutele de inspiraţie franţuzească! Mai mult de-atât, ne propunem ca fiecare doamnă sau domnişoară să se simtă cu adevărat «La Femme»', spune Alexandra.

Colaborarea vedetei cu una dintre cele mai cunoscute companii româneşti în domeniul retailului vestimentar marchează lansarea conceptului şi colecţiei La Femme primăvară-vară 2013 – Moda à la Paris – atât pe noua platformă online www.lafemme.ro, cât şi în magazine.La Femme este un brand românesc născut in 1994 din dorinţa de a crea ţinute chic şi trendy pentru toate vârstele. De 19 ani, La Femme oferă clientelor sale calitate, eleganţă şi feminitate.

Noua colecţie primavară vară 2013 Moda a la Paris' este produsă în Franţa şi este inspirată de divele franţuzeşti de altdată. La Femme invită prin noua sa colecţie la feminitate, delicateţe şi romantismul Parisului anilor 60.

 

Alexandra Badoi, La FemmeAlexandra Badoi, La Femme

 

Foto: PR

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton