Covrigii Boromir - Imparte-i cu toata lumea!

 Revista VIVA
.

Incearca Covrigii Boromir, realizati conform retetei originale a covrigilor de Buzau. Realizati respectand cu strictete reteta traditionala a covrigilor de Buzau si folosind cele mai alese ingrediente, fara conservanti sau potentiatori de aroma, Covrigii de la Boromir sunt gustarea pe care o imparti cu toti cei din jurul tau.

Credem ca prin intermediul lucrurilor simple poti face bucurii celor din jur, prietenilor sau colegilor. Iar covrigii sunt cel mai bun exemplu, un lucru atat de simplu care iti poate insenina ziua, pe care il consumi ori de cate ori ai chef de ceva de rontait si pe care il imparti cu cei din jur in cel mai firesc mod.

Covrigii Boromir, realizati dupa reteta traditionala a covrigilor de Buzau sunt gustarea potrivita si pentru perioada de post si iti ofera prilejul de a-i imparti cu cei de langa tine si de a le oferi o bucurie.

Covrigii Boromir – Imparte-i cu toata lumea!Covrigii Boromir sunt disponibili in varianta simpla la 250g sau 400 g si in cea cu sare, la 250 g.

Covrigii Boromir sunt produse traditionale realizate cu ajutorul unor procedee si echipamente moderne, dar care pastreaza caracterul original al procesului de preparare.

Povestea covrigilor de Buzau este veche si incepe in secolul XIX cand acestia erau nelipsiti din carciumi, unde pentru a le pastra prospetimea si savoarea erau asezati in siruri imbietoare sau in cutii speciale din lemn. Continuand vechea traditie, maestrii brutari Boromir au preluat reteta incepand cu 1963. Astfel, si in ziua de azi Covrigii Boromir sunt realizati conform retetei originale a covrigilor de Buzau.
 

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton