Gustul verilor racoroase: Un ritual in 3 pasi

 Revista VIVA
.

Stiai ca doar din cafea solubila iti poti prepara un pahar de frappe la tine acasa? Vara asta iti dezvalui reteta adevaratului frappe care te va energiza si revigora atunci cand temperaturile sunt prea ridicate. Este foarte  usor si chiar relaxant sa-ti prepari un frappe-ul dupa gustul tau. 

Cum? Nimic mai simplu: cu Nescafe Brasero Mild, Nescafe Brasero Original sau Nescafe Brasero Strong poti avea in 2 minute un frappe racoritor si delicios, chiar la tine acasa. Vei uita de caldura de afara si vei savura indelung gustul bun al cafelei reci cand navighezi pe net cautand destinatii de vacanta sau stai la povesti cu prietenii.

Shaker-ul, paharul, cafeaua preferata si cuburile de gheata sunt aliatii cu care iti poti pregati un frappe savuros cat ai clipi.

Iata ritualul prepararii frappe-ului perfect pentru vara aceasta”

PASUL 1:

Pune in shaker prima parte din ingrediente: 3 lingurite de cafea Nescafe Brasero (Mild, Original sau Strong) si 2 lingurite de zahar. Nu uita de apa – pentru inceput doar 2 degete/40ml si 3 cuburi de gheata sa te racoreasca.

PASUL 2:

 

Amesteca bine continutul din shaker aproximativ 30 secunde.

PASUL 3:

 

Toarna continutul din shaker in paharul special de frappe adaugand restul de apa (aprox 80ml) si completandu-l cu lapte in functie de preferinta (pana la 250ml).

Vei obtine o bautura gustoasa si extrem de rece care te va mentine in forma, te va racori si iti va incanta simturile atunci cand caldura te topeste. In plus, va fi gata in mai putin de doua minute,  dar il vei putea savura indelung, profitand de cateva ore de liniste in confortul casei tale.

 

 

 

 


Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton