Compania Kandia a aparut pentru prima data in Romania in 1890, la Timisoara.
De atunci si pana acum, gusturile noastre s-au mai schimbat, insa pasiunea pentru cel mai dulce desert a ramas aceeasi.
Cadbury (lider pe piata de ciocolata din Marea Britanie) si Kandia au prezentat in premiera Chocology, studiul care vorbeste despre stiinta din spatele ciocolatei.
La conferinta de presa, desfasurata la sediul Cadbury, am aflat ca acest desert, consumat in cantitate moderata, nu afecteaza organismul, ci din contra, aduce o serie de beneficii, avand un rol important in mentinerea sanatatii.
Ba chiar are proprietati anti-aging. Cercetarile au dezvaluit, totodata, beneficiile pe care untul pur de cacao (cea mai importanta componenta a ciocolatei) le are asupra gustului ciocolatei.
Acesta este si secretul Kandia, reteta cu unt de cacao pur. Poti alege din cele douasprezece sortimente de tablete cu ciocolata cu lapte, amaruie si alba dar si din cele patru sortimente de praline cu lapte si ciocolata alba.