Truc de îngrijire: Aplică o mască de ochi atunci când te machiezi

.

Pe principiul împușcă doi iepuri dintr-o lovitură, atunci când te machiezi începe cu zona ochilor, nu cu tenul, și în timp ce aplici fardul lasă o mască de ochi să-și facă efectul. Iată de ce.

[gallery ids="2427335,2427333,2427331,2427328,2427326,2427324"]

Când spunem mască de ochi nu ne referim la masca de tip șervețel care acoperă toată fața, inclusiv ochii, ori care se aplică peste zona contur de ochi dar și peste pleoape. Evident că machiajul ochilor nu ar mai fi atunci posibil!

Citește și:

Fii în ton cu primăvara! Poartă un machiaj cu note de verde

Cum arată cele mai frumoase femei din lume când nu sunt machiate

Ci e indicat să ai la îndemână o mască de ochi tip gel, care se aplică punctual sub pleoapa inferioară, sau cele tip patch, ca o virgulă, care practic îmbracă zona contur de ochi.

Avantajul? Când te dai cu fard, excesul de produs cade pe mască, nu pe piele, și se îndepărtează rapid și ușor o dată cu masca.

Apoi, în timp ce tu constuiești un machiaj de divă, masca de ochi acționează intens asupra zonei respective, ceea ce se traduce printr-o piele mai hidratată, mai strălucitoare, cearcăne îmblânzite și pungi diminuate.

Economisești timp și ai imediat un rezultat wow, completat elegant de către machiaj.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton