3 greșeli de machiaj care te fac să arăți mai bătrână

.

Machiajul are rolul de a te înfrumuseța, de a corecta eventualele imperfecțiuni de pe ten. Evită aceste greșeli de machiaj care te fac să arăți mai bătrână.

[gallery ids="2437445,2437444,2437443,2437442,2437441"]

Nu evita fardul de obraz. Tenul uniform e frumos, dar nu te da numai cu fond de ten, pudră și atât. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea își pierde din pigmentație, și să afișezi o față spelbă nu e tocmai ideea cea mai bună.

Puțin fard de obraz adaugă acea îmbujorare senzuală, care e semn de sănătate, dar și de tinerețe. Aplică două tușe pe fiecare obraz și ai să vezi diferența.

Citește și:

3 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere dacă vrei să te faci brunetă

Cum să-ți îngrijești părul după ce te-ai spălat pe cap

 

Prea mult fond de ten. O greșeală frecventă când țintim acoperirea mare. Decât să aplici straturi nenumărate dintr-un fond de ten cu acoperire mică, mai bine îți iei un fond de ten cu acoperire medie.

Dacă ai multe riduri, și aplici un fond de ten cu acoperire mare, sau pui pe piele o cantitate prea mare de fond obișnuit, nu faci altceva decât să-ți evidențiezi ridurile.

Lucru valabil și pentru anticearcăn! Ajustează cantitatea, altfel ridurile din jurul ochilor vor deveni mai evidente decât sunt în realitate.

 

Ochi puternic conturați cu tuș sau creion. Renunță la liniile super clare de tuș sau creion, și mai ales nu îți mai contura ambele pleoape, mai mult sau mai puțin Cleopatra style.

Liniile prea dure atrag atenția asupra ridurilor popular denumite laba gâștii, iar creionul pe linia apei efectiv trage în jos (optic) pleoapele, ce par lipsite de fermitate.

Conturează numai trei sferturi din pleoapă (de la exterior spre interior), iar cu un bețișor de urechi sau o pensulă difuzează culoarea.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton