3 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere dacă vrei să te faci brunetă

.

Nu ești brunetă natural, dar simți în adâncul sufletului că această culoare ți se potrivește perfect. Indiferent că vrei să te vopsești acasă sau la salon, înainte de marea transformare gândește-te bine la următoarele aspecte.

[gallery ids="2437355,2437356,2437354,2437353,2437352"]

Brunetele au farmecul lor, sunt misterioase, au un magnetism puternic și nu au trecut niciodată neobservate. Au marcat industria filmului, politica, ba chiar istoria.

Nu au aerul acela frivol al blondelor, și, statistic, sunt luate mult mai în serios decât roșcatele sau blondele.

Dar dacă vrei să te vopsești brunetă este important să te gândești la impactul pe care această culoare îl va avea asupra pielii tale, machiajului, chiar ținutelor.

Citește și:

Cum să-ți îngrijești părul vopsit vara

Nu te da așa cu tuș! Riști să faci o infecție la ochi

Atenție la sprâncene!

Dacă înainte ai fost blondă, evident nu mai poți păstra același fard sau creion pentru sprâncene. Sprâncenele trebuie să fie cu unul sau două tonuri mai deschide decât nuanța părului.

Nu îți vopsi sprâncenele negre și oricum nu le vopsi acasă, asta trebuie să facă un specialist, alegând nuanța de vopsea potrivită pentru tine.

 

Să fii cu adevărat hotărâtă

Dacă nu îți place cum arăți brunetă, este foarte greu să ajungi înapoi la șaten, iar la blond de-a dreptul imposibil. Nu din prima.

Procesul este costisitor financiar și costisitor pentru păr în termeni de sănătate. Decolorarea din brunet în șaten este foarte agresivă pentru firul de păr.

Cel mai bine fă un test. Pune-ți efectiv o perucă brunetă sau folosește o aplicație ce îți arată cum îți stă cu diferite coafuri și nuanțe de păr.

 

Nuanța pielii îți permite?

Brunetă nu îi stă bine oricui. Dacă ai pielea prea albă, e posibil ca la final culoarea să nu-ți complimenteze deloc tenul, ci dimpotrivă.

De asemenea, brunetul scoate în evidență toate imperfecțiunile de pe față – coșuri, cicatrici, pete, riduri, și chiar dacă nu ne place asta, negrul îmbătrânește puțin.

 

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton