A murit actorul Bobby Banas, cunoscut pentru rolul din "Mary Poppins": "Un fiu, frate, tată, bunic și o adevărată legendă a scenei și a ecranului". Avea 90 de ani

 Cica Cristina
.

A murit Bobby Banas, cunoscut pentru rolul din „Mary Poppins”. Actorul în vârstă de 90 de ani s-a stins din viață într-un azil din Encino, Los Angeles, iar fiul lui a fost cel care a făcut publică vestea dureroasă. De asemenea, a postat un mesaj emoționant în memoria tatălui său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Doliu la Hollywood! Actorul Bobby Banas a încetat din viață la 90 de ani. Fiul său a fost cel care a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare, prin intermediul unui mesaj emoționnat. Bobby Banas era actor și dansator. Era cunoscut pentru rolul din „Mary Poppins”, dar și pentru interpretarea lui Joyboy în adaptarea cinematografică a musicalului 'West Side Story'.

bobby banas (5)bobby banas (5)

Citește și: A murit fotbalistul Valentin Ioviță! Fostul mijlocaș s-a stins din viață la doar 40 de ani, în urma unui accident vascular cerebral

Citește și: Adelina Pestrițu, petrecere fastuoasă pentru fiica ei, Zeny, la aniversarea de 6 ani: 'Te iubim infinit…'. A avut un tort spectaculos, mult mai înalt decât ea

Citește și: Ce probleme de sănătate are Carmen Șerban la 53 de ani. E nevoită să meargă în cârje: „Am început să plâng când am aflat”. Cântăreața a învins cancerul acum 13 ani

Citește și: Înmormântarea lui Nicu Covaci va fi privată, fără public și presă. Ultima dorință a liderului trupei Phoenix a fost să fie incinerat: „Respectați hotărârea familiei. Avem nevoie de susținere'

A murit actorul Bobby Banas

Actorul Bobby Banas se afla la azil și s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Fiul său a făcut anunțul chiar pe contul de Instagram al tatălui său, postând o fotografie din tineretea actorului.

„Astăzi a fost ziua în care @Bobby_Banas a ales să treacă în lumina infinită a Cerurilor. Un fiu, frate, tată, bunic și o adevărată legendă a scenei și a ecranului. Ai jucat cu cei mai buni dintre ei. Ai atins și ai învățat atât de mulți oameni, ai dat din talentul și generozitatea ta cu un râs și un simț al umorului inegalabil. Mulțumesc că ai fost cel mai bun tată pe care un copil și l-ar putea dori. Te voi iubi totdeauna. Zboară Joyboy… Știu că petrecerea de sus va fi uimitoare!', a transmis fiul său în dreptul imaginii în care tatăl său dansa.

Cine a fost Bobby Banas

Robert Banas sau Bobby, cum era alintat, s-a născut pe data de 22 septembrie 1933, în New York. Încă de când era adolescent și-a descoperit pasiunea pentru dans, motiv pentru care a început să ia și lecții, fiind partenerul de dans al vedetei -copil Natalie Wood la „Michael Panaieff Childrens Balet Company'. Apoi, a continuat la Hollywood High School, Hollywood Professional School, precum și în numeroase alte producții muzicale.

Pe marele ecran, și-a făcut debutul pe ecran în pelicula din 1952 cu rolul din 'Has Anybody Seen My Gal?', în care a dansat charleston. De asemenea, în 1956, a dansat în filmele 'Carousel', 'Rock Around Clock and Dont Knock the Rock', potrivit capital.ro.

Alte apariții notabile pe ecran includ 'Damn Yankees', 'How the West Was Won', Lil Abner, 'The Girl Most Likely', 'Babes in Toyland', 'Girl Happy', a dansat în' Bye Bye Birdie', 'The Unsinkable Molly Brown' și fost unul dintre protagoniștii din 'Mary Poppins', a făcut coregrafia și a dansat în „The Nitty Gritty' din 'The Judy Garland Show,' dans care a devenit viral pe YouTube.

În ultimii ani devenise coregraf și profesor de dans, lucrând la producțiile 'Frank Sinatra: A Man and His Music Part II„, 'The Jonathan Winters Show', 'The Virginian, Barnaby Jones', 'The Bad News Bears', 'Mork & Mindy' și „Teen Witch'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton