A murit actorul George Custură, care a jucat în "Cel mai iubit dintre pământeni". Avea 68 de ani / Când va fi înmormântat

 Cica Cristina
.

Doliu în cinematografia românească! A murit îndrăgitul actor brașovean George Custură, care a jucat în „Cel mai iubit dintre pământeni”. Familia și apropiații sunt în doliu, după ce reputatul actor s-a stins din viață la 68 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Actorul George Custură a murit marți, 4 iunie. Îndrăgitul actor care a jucat în „Cel mai iubit dintre pământeni” s-a stins din viață la 68 de ani! A avut o carieră impresionantă în teatru și cinematografie, fiind protagonist în numeroase piese de teatru și filme celebre.

george-custura-5george-custura-5

Citește și: Celebrul lăutar Neluță Neagu a murit. În urmă cu an își pierduse și soția, iar asta l-a marcat profund / Anul trecut a suferit o operație complicată

Citește și: Călin Geambașu sare în apărarea lui Cristian Ciaușu, câștigătorul de la Românii au Talent, sezonul 14: „Este o chestiune de șansă. Omul trebuie aplaudat, atâta vreme cât își face în mod autentic meseria. Sunt instrumentiști fabuloși, care cântă în stradă…”

Citește și: Alexandru Arșinel ar fi împlinit 85 de ani. Mesajul emoționant transmis de fiul său cel mic: „Chiar dacă nu ne mai putem vedea, simțim că, de acolo de SUS, ne protejezi”

Citește și: Cum a ajutat-o Mihaela Rădulescu pe Teo Trandafir când a prezentat prima emisiune la Kanal D: „S-a îmbrăcat de îți crăpa capul. Dădea senzația că și eu sunt deșteaptă, dar…'

A murit actorul George Custură

Anunțul că George Custură s-a stins din viață a întristat toți fanii. Cu toate că anunțul decesului a fost făcut public, nu a fost dezvăluită momentan și cauza morții. Fanii au fost luați prin surprindere de tragica veste și au transmis mesaje de condoleanțe.

„Odihnă veșnică maestre, nu te vom uita niciodată. Mulțumesc pentru toate sfaturile primite, maestre!', a transmis cineva.

„Îngerii nu mor niciodată! Ne-au rămas prețioasele amintiri, momente unice, prietenia și iubirea actului de creație autentic! Drum lin către stele, dragă George Custură! De azi, marea scenă a teatrului și filmului vor fi triste și mai sărace!', a mai transmis altcineva.

Când va fi înmormântat George Custură

Priveghiul urmează să aibă miercuri, 5 iunie, începând cu ora 18.30, în Capela Bisericii Sfântul Nicolae, unde fanii îi vor putea aduce un omagiu pentru ultima oară.

Înmormântarea urmează să aibă loc joi, 6 iunie, ora 12.00, la Cimitirul Bisericii Sfântul Nicolae, potrivit cancan.ro.

În ce filme a jucat George Custură

George Custură a debutat în urmă cu 44 de ani, pe când avea numai 24 de ani, în anul 1980, pe scena Teatrului de Stat din Reşita. După absolvirea Institutului de Teatru Târgu-Mureş și-a făcut stagiatura tot în locul unde a debutat.

George Custură a avut peste 40 de roluri principale în piese de teatru, iar la un moment dat a plecat într-un turneu european și american cu spectacolul „Denaidele', făcându-se remarcat și în „Hora iubirilor' la Viena. Mai amintim și „Hotel de lux”, telenovela „Aniela”, „Ryna”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton