A murit Eddie Van Halen! Legendarul chitarist avea cancer

 Cica Cristina
.

Eddie Van Halen, chitaristul de la trupa rock Van Halen, a murit după o luptă grea cu o boală perfidă și necruțătoare: cancerul! Artistul avea 65 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Eddie Van Halen a încetat din viață la 65 de ani, după o luptă lungă cu cancerul. Anunțul a fost făcut de fiul lui, care nu poate trece peste pierderea suferită.

Tatăl meu, Edward Lodewijk Van Halen, a pierdut lunga şi dificila sa luptă împotriva cancerului. A fost cel mai bun tată pe care l-aș fi putut avea vreodată. Fiecare moment alături de el, în afara scenei a fost un cadou. Am inima frântă și nu cred că mă voi recupera vreodată pe deplin după această pierdere', a transmis fiul său, Wolf Van Halen, pe rețelele de socializare.

Citește și: Celebrul actor Clark Middleton a murit. Un virus periculos l-a ucis:'Nu există nici un remediu cunoscut'

Eddia Van Halen avea cancer oral

În urmă cu 20 de ani, Eddie Van Halen a fost diagnosticat cu cancer oral, iar de-a lungul timpului celulele canceroase ar fi migrat în zona gâtului, conform unor surse apropiate artistului.

Eddie Van Halen era de părere că a dezvoltat cancer oral din cauza penelor de chitară din metal, pe care obișnuia să le țină în gură:

Citește și: O vloggeriță celebră din China a murit, incendiată de fostul soț!Totul s-a petrecut live pe Internet, în fața familiei vedetei

„Am folosit pene de metal – din alamă şi cupru – pe care le ţineam mereu în gură, exact acolo unde am dezvoltat cancer la limbă. În plus, practic trăiesc într-un studio de înregistrări care este plin cu energie electromagnetică. Asta e o teorie. Fumam şi luam multe droguri. Dar plămânii mei sunt curaţi. E o teorie a mea, însă medicii spun că este posibil', a spunea Eddie Van Halen în urmă cu 5 ani.

Esquire 80th Anniversary and Network Launch Celebration, New York, America – 17 Sep 2013Esquire 80th Anniversary and Network Launch Celebration, New York, America – 17 Sep 2013

Cine este Eddie Van Halen

Eddie Van Halen este din Olanda, însă s-a mutat în America în urmă cu 58 de ani. Alături de fratele său și alți doi artiști, au pus bazele formației Van Halen, care s-a bucurat de un succes răsunător.

Citește și: Scandalul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea, mai aprins ca niciodată:„Florin știa că Raluca a avut o relație cu Ilie Năstase'

Trupa rock a vândut peste 80 de milioane de albume în toată lumea, iar Eddie Van Halen a intrat în Rock and Roll Hall of Fame în urmă cu 13 ani, ca unul dintre cei mai buni chitariști ai lumii, potrivit digi24.ro.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton