A murit miliardarul Richard Lugner, la două luni de când se recăsătorise pentru a șasea oară, cu o femeie cu 49 de ani mai tânără: "O personalitate fermecătoare" / În trecut, a învins cancerul

.

A murit miliardarul Richard Lugner, la două luni de când se recăsătorise pentru a șasea oară, cu o femeie cu 49 de ani mai tânără. Omul de afaceri austriac și-a dat ultima suflare în locuința lui din Viena. Avea 91 de ani și era un gigant din lumea construcțiilor. Din păcate, se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, și în trecut câștigase lupta împotriva cancerului, potrivit revistei People.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Omul de afaceri austriac Richard Lugner a murit la 91 de ani în casa lui din Viena. Anunțul morții sale a fost făcut chiar de către cancelarul Austriei, Karl Nehammer.

„Richard Lugner a fost un antreprenor de succes și o personalitate fermecătoare. Un austriac original. Să se odihnească în pace', a transmis Nehammer pe platforma de socializare X. 

richard lugner (6)richard lugner (6)

Citește și: Ce pedeapsă a primit polițistul care a omorât-o pe Raisa, pe trecerea de pietoni: 'Se va executa în regim de detenție…'. Trebuie să plătească daune morale în valoare de 700.000 de euro pentru familia fetei

Citește și: Povestea de dragoste dintre Delia și Matteo: au fost împreună doi ani și s-au despărțit după ce artistul a fost filmat în tandrețuri cu o blondă / Detalii picante: „M-a învățat să fac dragoste'

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii dezvăluie ce se întâmplă în spatele camerei de filmat: „Înțelegeți că noi acolo am văzut 10% din imagini. Tot ce era nașpa și dificil, ca să ne distrugă pe noi”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Sânziana Negru: au fost împreună doi ani și s-au despărțit când artistul s-a îndrăgostit de Laura Cosoi / Detalii picante: „Ele erau prietene, se cunoșteau'

A murit miliardarul Richard Lugner

Decesul lui Richard Lugner survine la numai două luni după ce s-a recăsătorit pentru a șasea oară, cu Simone Reilander, în vârstă de 42 de ani.

„Aceasta va fi ultima căsătorie', spunea Richard Lugner la cea de-a sasea nuntă a sa.

Richard Lugner a devenit celebru după ce a construit centrul comercial Lugner City în Viena, în urmă cu 34 de ani, potrivit hotnews.ro.

„Inginerul nostru Richard Lugner și, mai presus de toate, șeful nostru iubit, ne-a părăsit astăzi. Durerea este indescriptibil de mare', a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a complexului. 

Cine a fost Richard Lugner

Richar Lugner s-a născut la Viena în anul 1932, a urmat o școală generală înainte de a absolvi Colegiul Federal Tehnic și Comercial, specializându-se în construcții. Cariera și-a început-o în cadrul unei companii de construcții din Viena, înainte de a-și obține licența de antreprenor în construcții. A pus bazele proprii afaceri, iar Compania lui Lugner a devenit cunoscută pentru construirea primei moschei din Viena, iar pe parcurs pentru că a renovat Stadttempel, principala sinagogă a orașului, conform digi24.ro.

Richar Lugner a fost faimos pentru invitațiile pe care le trimitea vedetelor internaționale la Balul Operei din Viena, unde prețutile biletelor pot ajunge să coste și 27.000 de euro. De-a lungul timpului, printre oaspeții săi de seamă s-au numărat Jane Fonda, Pamela Anderson, Kim Kardashian sau Goldie Hawn. La Balul Operei din luna februarie a participat însoțit chiar de către Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis Presley. 

Omul de afaceri a candidat de două ori la alegerile prezidențiale din Austria ca independent, în 1998, respectiv în 2016.

Sursa foto: Profimedia, capturi foto/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton