A murit Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman avea 83 de ani: "Drum lin în lumină"

.

A murit Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman avea 83 de ani și se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Anunțul a fost făcut vineri dimineață, 23 februarie, Oana Roman, pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Miora Roman s-a stins din viață la 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman ar fi murit noaptea trecută la azilul din Snagov, unde era internată de câteva luni, potrivit unor surse citate de Antena3 și s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului.

mioara-roman-1mioara-roman-1

A murit Mioara Roman

Anunțul că Mioara Roman a trecut în neființă a fost făcut de Oana Roman, pe rețelele de socializare.

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici', a transmis Oana Roman, care e află în vacanță în Egipt.

Reamintim că Mioara Roman a fost prima soție a fostului premier Petre Roman, iar împreună au avut o fată, pe Oana Roman. Au divorțat în 2007, după 30 de ani de căsnicie.

Citește și: Imagini emoționante cu Mioara Roman în scaun cu rotile, plimbată de nepoata ei: „Isa a insistat să ieșim cu ea, pe malul lacului”

Citește și: Mioara Roman a împlinit 83 de ani. Ce surpriză i-a făcut fiica ei, Oana Roman: 'Te iubesc! Îți datorez atâtea…'

Citește și: Ce discuții au avut Andrei și Grațiela Duban despre infidelitate, la începutul căsniciei: „Dacă mi-ar fi zis «să nu cumva să te prind», atunci mă duceam de-al naibii'

Citește și: „Pe mine m-a impresionat situația domnului Irinel Columbeanu”. Oana Lis a vorbit la telefon cu fostul afacerist/ Cum a reacționat soțul ei, Viorel Lis

Mioara Roman s-a confruntat cu probleme de sănătate

Mioara Roman a avut mai multe probleme de sănătate și şi-a petrecut ultimii ani prin spitale şi centre de recuperare. Mama Oanei Roman suferea de Parkinson, boală care a avansat agresiv și nu își mai putea folosi o mână deloc. De asemenea, medicii i-au scos și colecistul, după care un lipom infectat.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.

Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?, povestea Oana Roman.

„Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme care țin de partea neuronală. Îi afectează starea generală, nu mai e activă, conectată la toate lucrurile. Nu mai e așa rapidă în a înțelege. A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale. Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga', mai spunea Oana Roman.

La mijlocul lunii octombrie, Mioara Roman a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, la Spitalul Floreasca, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutățit brusc. După cele două săptămâni petrecute la Terapie Intensivă, Mioara Roman a fost externată și s-a întors în căminul pentru seniori unde locuia.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton