A murit Taylor Wily, cunoscut pentru rolul din "Hawaii Five-0". Actorul avea 56 de ani: "Devastat. Inimă frântă. Ai intrat..."

 Cica Cristina
.

Doliu la Hollywood! Actorul Taylor Wily, care a jucat în reboot-ul seriei care s-a bucurat de mare succes Hawaii Five-0, a murit la vârsta de 56 de ani. Anunțul trist a fost făcut de managerul și bunul său prieten Michael J. Henderson.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Taylor Wily, fost luptător de sumo și actor, a devenit cunoscut grație interpretării sale în „Forgetting Sarah Marshall' și seria „Hawaii Five-0', unde a jucat rolul lui Kamekona Tupuola în Hawaii Five-0, pe care l-a repetat în Magnum P.I. Moartea îndrăgitului actor a fost confirmată și de către avocatul său, dar nu a fost încă dezvăluită și cauza decesului. Apropiații sunt devastați, iar familia e îngenuncheată de durere.

taylor-wily-6taylor-wily-6

Citește și: A murit artistul Florin Decuseară, la 5 zile de când a căzut de la 10 metri înălțime, la Centrala Cernavodă. Nicu Paleru și Adriana Bahmuțeanu sunt în doliu: „Inima îmi este ruptă bucăți”

Citește și: Actorul Tamayo Perry din „Piraţii din Caraibe” a murit după ce a fost atacat de un rechin în Hawaii. Avea 49 de ani și era „un om al apei foarte iubit și respectat”

Citește și: Zanni încă nu a primit banii de la Survivor All Stars, dar știe în ce vrea să-i investească: „Atunci când o să-i primesc o să-mi achiziționez…”. Ce tatuaje vrea să-și mai facă / EXCLUSIV

Citește și: Costi Ioniță pregătește un proiect cu Iulia Vântur: „Românii habar nu au despre cât de tare este ea în India! Este foarte iubită!”

A murit Taylor Wily, cunoscut pentru rolul din „Hawaii Five-0”

Familia și apropiații sunt în stare de șoc după anunțul decesului îndrăgitului actor! Printre cei care i-au adus un omagiu s-a numărat și producătorul și actorul Peter M. Lenkov, alături de care a lucrat perioadă îndelungată.

„Sunt devastat. Inimă frântă. Voi posta o senzație detaliată în câteva zile. Prea greu acum', a scris el în dreptul unei fotografii în care apare alături de regretatul actor.

Într-o postare ulterioară, el a ținut să sublinieze că Wily l-a cucerit încă chiar la prima audiție.

„Ai intrat cu un prosop pe cap, ștergând transpirația și am fost încântat. M-ai fermecat să te fac un obișnuit… în emisiune… și în viața mea”, a scris el. „Ai fost o familie. Și îmi va fi dor de tine în fiecare zi, frate”, a mai postat el pe rețelele de socializare.

Mai mult, el a ținut să precizeze că a vorbit cu Wily chiar săptămâna trecută și conversația s-a lăsat cu hohote de râsete, potrivit protv.ro.

„Five-0 a fost jobul nostru de vis. Și am fost atât de norocos că am putut să împărtășim acea magie împreună”.

„E cel mai bun loc de muncă din lume”

Wily și-a început cariera ca luptător de sumo, concurând în Japonia sub numele de Takamikuni, însă la finalul anilor 1980 a fost nevoit să se retragă, din cauza multiplelor răni de la nivelul genunchilor. Ulterior, a concurat în UFC, abia apoi îndreptându-și atenția spre film și televiziune.

A intrat în rolul informatorului confidențial Kamekona în Hawaii Five-0 timp de 10 ani, înainte de a apărea în șapte episoade din Magnum P.I: Este cel mai bun loc de muncă din lume – poți să joci la Hollywood, dar să fii chiar aici, în Hawaii', spunea actorul.

Sursa foto: Facebook, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton