A murit Victor Niculescu, fostul fundaș al Universității Craiova: "Vei rămâne Campion al Unei Mari Iubiri" / Avea 75 de ani

 Cica Cristina
.

Doliu în familia Universității Craiova! A murit Victor Niculescu, fostul fundaș dreapta al Universității Craiova. Fotbalistul a avut de-a lungul carierei sale peste 190 de apariții în tricoul alb-albastru, având în palmares o cupă și un campionat. Avea 75 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Victor Niculescu, „Fonfo' cum mai era cunoscut, ne-a părăsit, familia Universității Craiova fiind în doliu. CS Anunțul decesului a fost făcut de CS Universitatea Craiova pe rețelele de socializare.

victor niculescu (1)victor niculescu (1)

Citește și: Cătălin Scărlătescu povestește cât de greu și lung a fost drumul către succes: „Pe mine m-a pocnit televiziunea abia la 40 și ceva de ani. Asta a fost menirea mea, să muncesc. Nu aveam cum să păcălesc…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum percepe Andreea Bălan faptul că iubitul ei, Victor Cornea, este cu 10 ani mai mic decât ea: „E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere. M-a atras…”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav: au fost împreună șase ani și aveau planuri de căsătorie / Bianca Drăgușanu ar fi cauzat despărțirea lor: „Am fost părăsită, decizia i-a aparținut'

Citește și: De ce și-au înscris Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru fiica cea mare la o școală privată: „Să nu se pună accentul în mod exagerat pe performanța școlară' / În trecut, actorul a criticat taxele exorbitante ale învățământului particular

A murit Victor Niculescu

„Fonfo' Niculescu s-a stins din viață, după ce, în ultima perioadă se confruntase cu probleme grave de sănătate, fiind internat la ATI și menţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor.

A murit Victor Niculescu, care timp de 7 ani câți a performat în Bănie a strâns 195 de apariții în tricoul alb-albastru. De asemenea, sportivul a mai evoluat și pentru Jiul Petroșani, dar și pentru Corvinul Hunedoara.

Veste tristă: astăzi ne-a părăsit Victor „Fonfo' Niculescu, fostul fundaș al Universității Craiova. Vei rămâne «Campion al Unei Mari Iubiri». Dumnezeu să-l odihnească în pace!', a transmis Universitatea Craiova pe pagina de Facebook a clubului.

Fostul fundaș dreapta a câștigat titlul în 1974 cu Universitatea Craiova și Cupa României în 1975, chiar la ultimul său sezon din Bănie, potrivit gsp.ro.

Victor Niculescu a avut titlul de cetăţean e onoare al Craiovei

Victor Niculescu a primit în anul 2023, cu ocazia Zilelor Craiovei, alături de alţi colegi din generaţia Campioana Unei Mari Iubiri, titlul de cetăţean e onoare al Craiovei. De asemenea, în vârstă cu doi ani, „Fonfo” Niculescu se înscria și pe lista ambasadorilor onorifici ai Universităţii Craiova, fiind cel care a executat lovitura de începere la meciul de pe „Ion Oblemnco' dintre Ştiinţa şi FC Voluntari.

Și în 2015 mai fusese invitat pentru acelaşi gest onorific, cu ocazia unui meci pe „Extensiv', cu Astra Giurgiu, conform prosport.ro.

„«Câţi bani ți-am băgat în buzunar…», îmi spunea Nelu Oblemenco. «Da, Nelule, dar şi eu câte centrări ţi-am dat, de ţi-a căzut şi părul!». Aşa mă tachinam cu Nelu, Dumnezeu să-l ierte! Ce mingi erau atunci, grele…

Cu astea de-acum cred că dădeam gol de la careul nostru de 16. Noi mai trebuia să luăm cel puţin 10 campionate din 1970 până în 1985, dar au fost anumite jocuri de culise', povestea Victor Niculescu, în urmă cu câţiva ani.

Sursa foto: Facebook, GSP

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton