A murit Winston Groom, autorul romanului "Forrest Gump": "A fost un jurnalist talentat şi un scriitor remarcabil"

 Cica Cristina
.

Winston Groom, autorul romanului „Forrest Gump', a încetat din viață la 77 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Scriitorul Winston Groom, cunoscut pentru romanul după care a fost realizat filmul Forrest Gump, cu Tom Hanks în rol principal, s-a stins din viață în orașul său natal Fairhope din statul Alabama.

Anunțul a fost făcut de către primarul localităţii, Karin Wilson, conform presei de peste ocean.

Citește și: Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana:„Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…'/ EXCLUSIV

'Nu am niciun detaliu pentru moment, dar a murit (miercuri) noaptea. Suntem extrem de trişti la aflarea acestei veşti. El este, cu siguranţă, o prezenţă emblematică în acest loc', a transmis Karin Wilson pentru CNN.

Citește și: Gabriela Cristea, surpriză inedită pentru Tavi Clonda de ziua lui:„Nu prea pot să spun chiar tot'

„În timp ce va rămâne în memorie pentru «Forrest Gump», Winston Groom a fost un jurnalist talentat şi un autor remarcabil', a ținut să transmită la rândul lui și guvernatorul statului, Kay Ivey.

Cu toate că este cunoscut pentru romanul Forrest Gump, Winston Groom se poate lăuda cu alte 16 cărţi, ficţiune şi nonficţiune. Dintre acestea, „Conversations with the Enemy' s-a remarcat ca finalistă pentru premiul Pulitzer, potrivit news.ro.

Citește și: Jador, implicat într-un accident! Bolidul de lux, grav avariat:„Am blocat toată intersecția. Mașina era distrusă'

Foto: Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton